11
Košarka

FOTO: STARSPORT

PAVLOVIĆ OTKRIO ZAŠTO JE PREŠAO U PAO: Poziv koji se ne odbija, samo iz jednog jedinog razloga!

Objavljeno: 09.07.15 u 19:59

Pre dve sezone je Aleksandar Pavlović došao u Partizan, rekavši da to nije učinio u karijeri, bilo bi da kao da nikada nije ni igrao košarku. Kada igrač sa dugogodišnjim NBA iskustvom to kaže, to ima posebnu težinu, kao i igranje pred Grobarima, pred čijim je molbama minule sezone poklekao i vratio se u Humsku. Ovoga leta stigao je poziv koji se ne odbija i Pavlović se raduje saradnji sa selektorom Srbije i novim trenerom Panatinaikosa Aleksandrom Đorđevićem.


– Radujem se što dolazim u Atinu, jedva čekam da se priključim treninzima Panatinaikosa. Pristao sam čim me je trener Aleksandar Đorđević pozvao i saopštio da me želi u novom klubu. Nisam želeo dvaput da razmišljam, bila je to laka odluka – rekao je Pavlović, a prenosi MozartSport.

ss
Foto: STARSPORT

 

Posle Partizana, PAO će biti Saletov prvi evropski klub.
– Srećan sam što ću igrati za veliki tim, ogromne istorije, sa sjajnim košarkašima, ali sam najviše srećan zbog toga što ću sarađivati sa trenerom Đorđevićem. Saša je bio veliki košarkaš, a već sad je veliki trener. Prilikom donošenja odluke važna mi je bila i činjenica što je PAO jedan od najvećih evropskih klubova i što ima ogromnu armiju navijača. Partizan ima vernu publiku, koja stvara odličnu atmosferu, a isto to se odnosi i na navijače Panatinaikosa. Uradiću sve da ih ne razočaram. Štaviše, znam da sam došao u veliki tim koji mi daje mogućnost da se borim za trofej Evrolige – rekao je Saša Pavlović.

PAO će u narednoj sezoni Evrolige igrati u Grupi C, sa Barselonom, Lokomotivom iz Kubanja, Žalgirisom, Pinar Karšijakom i Zjelonom Gorom.

0
0

11 Komentara

  1. A casovima ljubavi,pecanje pa dolazak u pola sezone kad te svi Grobari mole……da igraš.A sad 1.beziš najveci manipulator i knjida od čoveka,škola D.V.
    Neznam hoćes moci i u Grckoj udarati u medjunozje pogotovo Spanlisa.
    GATE 7

    0
    0
    Odgovori
    • Pokušao sam da dešifrujem taj tvoj nemušti jezik, i ne ide… Ne bi bilo na odmet da se opismeniš malo pre nego počneš da prosipaš i to malo sirotinje od inteligencije koju poseduješ… Kako volite za sebe da kažete da ste stub Srpstva, a većina vas nepismena… Bitno da znaš da napišeš „GATE 7“, a to što maternji ne znaš nikom – ništa…

      0
      0
      Odgovori
  2. A ona glodarska on igra kod nas iz ljubavi, svi ga traze, a on odbija milione ? Pobeže ljigavko posle prve ponude za 200 000 ahahahaha … ZVEZDA PONOS POŠTENE SRBIJE, NAJVEĆI BREND NA BALKANU I JEDINI KLUB KOJI NIKADA NIJE ISPADAO IZ PRVE LIGE ! P.S. SAMO ZVEZDAŠICE RAĐAJU PRAVE MUŠKARCE !!!

    0
    0
    Odgovori
    • Sale je rekao sve. Jbg, ne očekujem da ti tako duševno poremećen shvataš i poštuješ legende jednog kluba. Najveću legendu zvezde ste pljunuli i oterali, i postavili ćoravu pudlu za novu legendu.
      A za koga navijaš sledeće sezone? Za staru zvezdu koja je ispala iz lige ili za Čovićevu instant zvezdu? Biće kao i do sada, ko god ti uvali sendič, jel? Evo ako nisi u toku:
      https://kosarka.hotsport.rs/2015/07/08/povratak-otpisanih-ozivela-kk-crvena-zvezda-sa-malog-kalemegdana/

      Nego, kako je bilo u Kazahstanu? Isprskali vas Borati i otresli kao prašnjavu krpu…

      p.s.Šta li je tvoja mama kada je tebe tako tardiranogRe rodila? Verovatno je neki Borat opleo…

      0
      0
      Odgovori
    • Kao brend to nije moguce ,cini mi se danas ste ponovo crv zvezda beograd ili kako se vec zovete,da bi bili brend morali bi imati nesto kaoPARTIZAN ime i tradiciju a vi nemate ni tradiciju a za ime to niko nezna ,svakee polusezone dva nova imena.

      0
      0
      Odgovori
    • TA TVOJA ZVEZDA MOŽE DA BUDE SAMO I JEDINO ODRAZ LOPOVLUKA, MULJANJA PREVARE. CELA EVROPA PA I NBA ZNA SAMO ZA PARTIZAN ČUDO IZ SRBIJE I ISTOČNE EVROPE PORED CSK, SVE OSTALO JE BORANIJA,

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter