3
Evroliga

FOTO: STARSPORT

BOMBA NA POMOLU: Đorđević zove Sašu Pavlovića!

Objavljeno: 08.07.15 u 12:18

Košarkaš Partizana Saša Pavlović karijeru bi mogao da nastavi u grčkom Panatinaikosu, koji će od ovog leta voditi srpski selektor Aleksandar Đorđević. 

Prema pisanju brojnih grčkih medija, kao i specijalizovanog portala Sportando, Panatinaikos je već kontaktirao doskorašnjeg igrača Partizana. 

Podsetimo, Pavlović je dve sezone proveo u Partizanu, a tokom tog perioda odbijao je unosne ponude iz Kine, kao i turski Galatasaraj. 

On je tokom prošle sezone imao učinak od 11,9 poena, 3,7 skokova i 1,9 asistencija u ABA ligi.

0
0

3 Komentara

  1. O cemu vi ljudi pricate, pa Sasa je odavno u penziji i on ne moze da pruzi vise neke partije kao ranijih godina iz razloga sto sve manje ga zanima kosarka, a sve vise pecanje i porodican zivot, ali da pustimo tu dilemu da oni otklone jer ako se spremi kako treba i usresredi misli i mozak moze jos dve tri godine da odigra na vrhunskom nivou….znam samo da njemu nema igre vise u Partizanu jer je potrosen skroz

    0
    0
    Odgovori
  2. Pustite bre čoveka da na miru peca i ne cimajte ga više.Ovo više nije za njega…videlo se u plej ofu,kad su on i Tepić bili najbolji Zvezdini igrači.Prvo mora Lazić da mu dozvoli da izađe iz džepa,što se košarke tiče.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter