3
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

ODLAZI: Milutinov napustio Partizan, NBA ili Grčka?

Objavljeno: 05.07.15 u 09:25

Centar Partizana i 26. pik na draftu Nikola Milutinov napustiće crno-bele i karijeru će nastaviti u NBA ligi ili Grčkoj.

Milutinov se već nalazi u SAD gde sa čelnicima San Antonija pregovara o sledećim koracima. Još uvek nije poznato da li će Sparsi zadržati sada već bivšeg centra Partizana ili će ga poslati u Evropu na dalje kaljenje.

Nikoli Milutinovu ni ta opcija ne bi teško pala, pošto ima plan „B“. Naime, za usluge reprezentativnog centra zainteresovan je Panatinaikos. „Zelenima“ je prvi pik bio Miroslav Raduljica, ali će on najverovatnije u NBA što otvara prostor Milutinovu da postane novi stanovnik Atine i igrač srpskog selektora Aleksandra Đorđevića.

0
0

3 Komentara

  1. Lupate, kap prvo decko ima ugovor sa Partizanom jos dve godine. Kao drugo jos je u americi, pa kad se,vrati mora da razgovara sa upravom partizana i onda ce se znati sta i kako. To sto vi prozeljkujete tp je drugo.

    0
    0
    Odgovori
  2. Svi oni odlaze dolaze menjaju klubove samo Dule ostaje. Dule je legenda i veliki kosarkaski strucnjak,trener i smatram da on zasluzuje da vodi bolji klub za puno vise novaca jer je on to sigurno zasluzio nakon svega sto je ucinio za razvoj sporta u Srbiji i Partizanu.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter