0
Košarka

TREJD: Filadelfija više ne polaže prava na Mitrovića

Objavljeno: 02.07.15 u 16:41

Siksersi su prošle nedelje na draftu izabrali kapitena Crvene zvezde Luku Mitrovića kao 60. pika, ali su odlučili da trejduju prava na njega.

Filadelfija je sa Sakramentom, čiji je predsednik Vlade Divac, trejdovala prava na Mitrovića i Litvanca Arturasa Gudaitisa. Iz Kalifornije će doći Džejson Tompson, Nik Stauskas i Karl Lendi, a Siksersi su dobili i pravo na pika u prvoj rundi sledeće godine – piše MocartSport.

Mitrović se našao na spisku selektora aleksandra Đorđevića zbog dobrih igara tokom prošle sezone, u kojoj je sa Zvezdom osvojio triplu krunu – Kup Radivoja Koraća, ABA ligu i domaće prvenstvo. Igrao je i u TOP 16 fazi Evrolige, a osim igrama nametao se i ponašanjem na terenu i van njega.

Što se LItvanca tiče, on je sa žalgirisom postao prvak Litvanije, a potom prešao u Lijetuvos Ritas. Veliki rival je čak platio obeštećenje od 200.000 evra da bi ga doveo.

Verovatno se sećate da je i ove godine došlo do propusta na draftu, a pogrešno je napisan klub iz kojeg dolazi Luka Mitrović, a podsetite se i šta je on rekao posle drafta.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter