7
Košarka

VRATIO BI SE: Vesterman nema dilemu oko povratka u Partizan, dovodi i Lovernja

Objavljeno: 29.06.15 u 12:47

Bivši košarkaš Partizana, a sada član Barselone sa privremenim radom u Limožu, Leo Vesterman bio je deo košarkaške revije koju je organizovala agencija Beobasket u nedelju u Beogradu.

Gostovanje velikih košarkaških zvezda novinari su maksimalno iskoristili kako bi uzeli zanimljive izjave, a svakako jedna od najinteresantnijih je ona koju je dao Francuz vezano za klub iz Humske.

– Proveo sam dve sjajne godine u Beogradu i zaista je sjajan osećaj vratiti se ovde, osećam se kao da sam u rodnom gradu. Žofri Lovernj i ja imamo dogovor da se jednog dana vratimo u Partizan, koji uvek kada imamo priliku pratimo i bodrimo. Partizan je jako biran deo našeg života, rekao je Vesterman, a prenosi Žurnal.

Mladi plejmejker bi trebalo da se vrati u Barselonu pošto mu je istekla pozajmica u Limožu, ali gotovo da je izvesno da ni naredne godine neće nositi dres Blaugrane već će ponovo morati da potraži drugo rešenje.

A koliko emotivno je novi dolazak u Beograd doživeo Žofri Lovernj pogledajte OVDE.

0
0

7 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter