8
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: nba.com

ŠAMAR ZA GROBARE: Milutinov na putu crveno-belog dresa

Objavljeno: 27.06.15 u 11:19

Kako stoje stvari, navijači Partizana, popularni Grobari, mogli bi ovog leta da pretrpe jedan izuzetno težak udarac.

Naime, sveže i visokodraftovani centar crno-belih, Nikola Milutinov, na koga od juče prava raspolažu San Antonio Sparsi, karijeru bi mogao da nastavi u – Olimpijakosu!

Ovu šokantnu informaciju, koja će bez daljnjeg uzdrmati srca navijača Partizana, preneo je Blic u svom štampanom izdanju za 27. jun 2015. godine.

Navodno, uprava San Antonio Sparsa tražila je od mladog centra da sakupi određeno Evroligaško iskustvo pre nego što se otisne „preko bare“.

U svom tekstu, Blic piše da je o odlasku militinova u crveno-bele s Pireja, pisao još u maju. Kako su Olimpijakos i Crvena zvezda klubovi u „bratskim“ odnosima, Grobarima se ova vest sigurno neće previše svideti…

NIKOLA MILUTINOV OLIMPIJAKOS

0
0

8 Komentara

  1. Grobaru nas, ide tamo gde ti je bolje i gde ces napredovati.. Mani se srpske lige fmp-a, i Partizana.. Srecan put! Brat za brata!

    0
    0
    Odgovori
  2. Posto je Partizan odustao od Evrokupa, ako Milutinov ode u Olimpijakos svi ce biti na dobitku, Partizan novcanom, Milutinov ce steci iskustvo, a Partizanu sigurno takav igrac nece trebati za ABA ligu.

    0
    0
    Odgovori
  3. Kakav šamar? O čemu vi pišete? Kakve veze ima Partizan sa Grčkim klubom? Pravi Grobari apsolutno nemaju nikakve emocije prema Olimpijakosu. I ovo loženje na Paok mi je simpatično ali me u suštini baš zabole .. za njih.

    0
    0
    Odgovori
  4. Čovek je profesionalac. Nek ide gde mu odredi poslodavac. ..i nek uzme pare.. I nek napreduje u jačoj ligi!!! Nek mu je sa srećom!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter