0
Evroliga

FOTO: STAR SPORT

RADULJICA SE VRAĆA U EVROPU: Dve opcije su u igri, ali primaljivija ponuda nije evroligaška

Objavljeno: 27.06.15 u 21:28

Nakon što je završio epizodu u kineskom šampionatu i pošto se oporavio od povrede koja ga je dugo mučila reprezentativac Srbije Miroslav Raduljica spreman je za najveće izazove o čemu svedoči i podatak da će se pojaviti na pripremama državnog tima.

Kada je u pitanju klupski angažman vreme je da se pregovara i traži sredina u kojoj bi se nastavila karijera, a kako prenose ruski mediji trenutno je za njegove usluge najzainteresovaniji Zenit iz Sankt Peterburga.

Međutim, kako je Raduljici prioritet da klub koji ga želi igra u Evroligi najpre će sačekati ponude klubova koji se nadmeću u tom takmičenju, pre svega Makabija koji je pokazivao interesovanje.

Ukoliko srpski reprezentativac na kraju ipak završi u Tel Avivu, ruski klub bi se okrenuo Vladimiru Goluboviću koji je spominjan kao moguća zamena za Bobija Marjanovića u Crvenoj zvezdi.

Ako već niste videli pogledajte zašto je publika ostala uskraćena za skidanje dresa od strane Ane Dabović i kakvu pesmu su dobile košarkašice za svoj fenomenalan uspeh – plasman u finale Evropskog prvenstva.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter