13
Košarka

FOTO: STARSPORT

STARA LJUBAV: Pavlović se vratio pecanju, ali i kad peca misli na Partizan (FOTO)

Objavljeno: 26.06.15 u 14:57

Poznato je da je košarkaš Partizana Saša Pavlović pasionirani pecaroš i da koristi svaku priliku da se otisne na otvoreno more i lovi ribu.

Prošle godine je čak planirao da završi karijeru i više je vremena provodio sa štapom za pecanje nego sa „basketarom“ ili tegovima, ali je na kraju prihvatio poziv Partizanovih navijača i uprave i vratio se košarci.

S obzirom da je sada situacija slična odnosno da mu je istekao ugovor sa klubom ponovlja se situacija u kojoj oni kojima su crno-bele boje na srcu praktično preklinju bivšeg NBA košarkaša da se vrati u klub (pogledati komentare).

FOTO: Instagram/pavlovicsasa
FOTO: Instagram/pavlovicsasa

Da se i dalje „lomi“ možda govori i majica koju je nosio prilikom fotografisanja.

Jedan drugi košarkaš Partizana dobio je veliko priznanje pošto je izabran u prvoj rundi drafta, a o njegovom eventualnom ostanku u Srbiji govorio je generalni menadžer San Antonio Sparsa. Čestitke stižu kako iz Srbije tako i iz inostranstva. Na NBA draftu se desio i mali propust organizatora pošto je kapiten Crvene zvezde Telekom Luka Mitrović predstavljen kao igrač nekog drugog kluba.

0
0

13 Komentara

  1. Sale ostani….Sale ostani….
    Pa kako ćemo praviti veliku razliku ako ti negiraš.Ko će praviti namerne i tehničke.greške u derbiju,ko ce mašini trojke i ko će preuzimati teške šuteve……ha ha
    Smešan igrač kao i trener koji ga vodi i daje mu minutažu.
    Naj prljavim igračima C.G.

    0
    0
    Odgovori
  2. Svaka njemu cast na karijeri ,ali je ubedljivo najprljaviji igrac koji je ikada igrao na ovim prostorima. Ostace upamcen po laktovima i pesnicama !

    0
    0
    Odgovori
  3. Koji laza bre,Sasa je za njega Lebron…ali nije on kriv sto nije naviko na provokacije,covek je igrao u njegovim godinama u NBA.a ne u kkczvbgdmega.ime vam ne znaju bre

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter