1
Košarka

MALJKOVIĆEVA: Niko od nas nije svestan uspeha, a prva ja!

Objavljeno: 26.06.15 u 21:11

Ženska košarkaška reprezentacija Srbije plasirala se u finale Evropskog prvenstva pošto je u polufinalu savladala Belorusiju, a posle meča selektorka našeg tima blistala je od sreće.

Iako je delovala zadivljujuće mirno u televizijskom prenosu odmah po završetku neverovatne utakmice polufinala, Marina Maljković emocije je pokazala tek nakon izvesnog vremena u obraćanju novinarima.

Potpuni šok. Mislim da smo 40 minuta svi živeli ovu utakmicu. Srce je bilo tu, a glava nije u nekim situacijama. Na kraju, srce je važnije od glave. Ovo je neverovatan rezultat. Devojke su potpuno nesvesne, a prva ja… – rekla je posle meča selektorka Srbije.

Marina Maljković i naše devojke ostvarile su najveći uspeh od kako je Srbija samostalna država, a selektorka ističe da Srbija može da uživa u ovom uspehu.

– Sada možemo da iznesemo emocije. Ovo je neverovatan rezultat za srpsku košarku i za srpski sport. Da spojimo sve moguće generacije, da se svi osećaju ponosno i da animiramo što više devojčica – istakla je Maljkovićeva, a zatim dodala:

– Ova generacija je svojim radom to zaslužila. Sad želim da uživamo pre samog finala. Ovo je nešto neverovatno za žensku košarku u Srbiji rekla je Maljkovićeva.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter