0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: nba.com

GM SPARSA: Milutinov sledeće godine ne dolazi u San Antonio, ostaje u Partizanu

Objavljeno: 26.06.15 u 11:18

Generalni menadžer San Antonija Ar Si Bjuford izjavio je će Nikola Milutinov veovatno ostaiti u ekipi  Partizana i naredne sezone pre nego se priključi timu petostrukih NBA šampiona San Antonio Sparsa.

– Veoma smo uzbuđeni što smo na draftu dobili Nikolu. On je mlad veliki momak koji je veoma napredovao tokom proteklih godinu dana. Gledajući u budućnost jasno je da moramo da popunimo naše visoke pozicije. Pružićemo mu priliku i videti šta može da uradi – rekao je Bjuford.

Pošto Milutinov ima obaveze prema reprezentaciji Srbije, on ovog leta neće biti deo Letnje lige, kao što je praksa sa rukijima.

– Kada smo pričali o Milutinovu poredili smo ga sa Rašom Nesterovićem. Veoma je dobar dodavač, a interesantno je za njega da je bolji u ofanzivnom skoku nego pod svojim košem. Sjajan je u ofanzivnom skoku, a to se ne viđa često kod igrača njegove visine. Postoje delovi njegove igre koje još treba da razvije, ali gledajući gde je bio pre godinu dana i uz činjenicu da ima tek 20 godina, napravio je veliki napredak  – podvukao je Bjuford.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter