2
Košarka

FOTO: STARSPORT

OTIĆI ILI OSTATI: Da li će Zvezda uspeti da zadrži svoje šampionske strance!? (ANKETA)

Objavljeno: 19.06.15 u 12:56

Stranci iz Crvene zvezde rekli su da još ne znaju da li će i naredne sezone igrati u srpskom klubu

Zvezda je u četvrtak uveče osvojila titulu nacionalnog šampiona posle 17 godina pauze, a Majk Cirbes, Čarls Dženkins, Markus Vilijams i Jaka Blažič još ne znaju gde će igrati u nastavku karijera.

– Nakon svake sezone, igrač pogleda sve mogućnosti koje treba da razmotri. Sada samo želim da proslavim ovo, a onda ću da razgovaram sa svima, Zvezdom, menadžerima… – rekao je Cirbes novinarima.

Mediji su ranije preneli da će Cirbes naredne sezone igrati za Bajern Minhen.

– Postoje i tekstovi koji navode da mi je ovo na tetovaži bivša devojka. Moraćemo da sačekamo. Ne kažem da nije bilo razgovora, ali moraćemo da sačekamo i vidimo – naveo je nemački centar.

Dženkins je kazao da je još rano da se govori o njegovoj budućnosti.

– Stvarno ne znam. Želim da uživam i proslavim titulu sa saigračima, a sutra svašta može da se dogodi, sada stvarno ne znam – kazao je Dženkins.  

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Njegov sunarodnik iz SAD Markus Vilijams, čija je asistencija proglašena za najbolju u Evroligi, naveo je da mu je trenutno samo potreban odmor posle veoma naporne sezone.

– Utakmice, navijači, podrška i atmosfera, to je nešto čega ću se uvek sećati. Još ne znam da li ću ostati, ne želim da sada pričam o tome, samo želim da odem kući i da se opustim – dodao je Vilijams.

Slovenački reprezentativac Blažić, koji ima još godinu dana ugovora sa Zvezdom, nada se da će imati još uspeha sa ’crveno-belima’.

– Ovo mi je najbolji osećaj u karijeri i mislim da će biti još toga, nadam se u Zvezdi. Imam ugovor sa Zvezdom i to je to, ništa drugo. Ovo je neverovatno, sada ne mogu ništa da kažem – zaključio je Blažič.

Zvezda je, pored trofeja u nacionalnom šampionatu, osvojila i Kup Radivoja Koraća i Jadransku ligu, a igrala je i u Top16 fazi Evrolige. 

Da li će Crvena zvezda uspeti da zadrži svoje strance?

Pogledaj rezultate

Loading ... Loading ...
0
0

2 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter