0
AdmiralBet ABA Liga

ĐILAS NEGIRA ODBIJANJE FIBA: Polako sa suspenzijama, imamo rok od 10 dana, a onda…

Objavljeno: 19.06.15 u 18:28

Iako se tokom dana pojavila šokantna informacija da će FIBA odbiti predlog novog izgleda regionalnog košarkaškog takmičenja, predsednik KSS-a Dragan Đilas brže-bolje je izašao u javnost da to negira.

Prvo što je Dragan Đilas rekao je jeste da ta informacija nije tačna, te da odluka FIBA neće imati uticaja na nastup naših mlađih nacionalnih timova.

– Informacija da će biti uvedena suspenzija nastupa mlađih košarkaških selekcija Srbije od strane FIBA je netačna – izjavio je predsednik Košarkaškog saveza Srbije.

Đilas je objasnio o čemu se zapravo radi, te najavio da će posle roka od 10 dana sve, kako očekuje, doći na svoje mesto.

– U intenzivnoj sam komunikaciji sa čelnicima FIBA i oni će nam u najskorije vreme poslati svoje primedbe na dokumenta koja smo im dostavili. U FIBA cene trud koji su pokazali klubovi i savezi sa prostora bivše Jugoslavije i daće nam rok od deset dana, do 29. juna, da se precizira i promeni sve što je po mišljenju FIBA, sporno. Nakon toga neće više biti nijednog razloga da ABA liga ne dobije i zvanično priznanje od FIBA – najavio je Đilas.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter