1
Košarka

15. MEMORIJALNI TURNIR HARIS BRKIĆ: Borac gosti Partizan, Bosnu i Budućnost

Objavljeno: 18.06.15 u 15:46

Košarkaški klub Borac iz Čačka u petak i subotu će organizovati 15. memorijalni turnir Haris Brkić. Na turniru će pored domaćina učestvovati i kadetske slekcije Partizana, Bosne i Budućnosti, a u pitanju su  klubovi za koje je tokom karijere igrao tragično nastradali košarkaš.

Turnir će uveličati godinu jubileja – 70 godina postojanja. Trener Borčevih kadeta Dejan Tomašević imao je tu sreću i čast da 1992. godine igra sa Brkićem.

Bio sam malo stariji od Harisa, ali to ništa nije značilo, družili smo se, zanimljivo brzo je u Čačku stekao puno prijatelja kako u košarci tako i van nje“, kaže Tomašević. “I kasnije, kao stariji, družili smo se u Podgorici, mogu reći da je bio izuzetan čovek, naravno i košarkaš i pred njim je bila velika karijera. Na ovaj način čuvamo uspomenu na Harisa, bio sam na poslednja četiri turnira i uvek je sve proticalo na najvišem nivou. Borac će se potruditi da tako bude i u Čačku. Rezultat je u drugom planu, bitno je druženje dece iz, sad, tri države. Pozivam ljubitelje košarke da dođu u što većem broju – zaključio je za MozartSport Tomašević.

Prve utakmice igraju se u petak od 18.00 sati kad se sastaju Partizan i Budućnot, odnosno u 20.00 časova kad igraju Bosna i Borac. U subotu borba za treće mesto počinje u 14.00, a za prvo u 18.00 sati.

0
0

1 Komentara

  1. Je l partizan i ove godine bojkotuje Evroligu ??!! ZVEZDA PONOS POŠTENE SRBIJE, NAJVEĆI BREND NA BALKANU I JEDINI KLUB KOJI NIKADA NIJE ISPADAO IZ PRVE LIGE! ! ! !

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter