5
Košarka

FOTO: STARSPORT

TAKO SE RAĐAJU ŠAMPIONI: Pavlović pružio podršku Vanji Marinkoviću

Objavljeno: 16.06.15 u 20:59

Ostalo je oko 10 sekundi do kraja druge finalne utakmice plej-ofa Košarkaške lige Srbije kada je Nikola Kalinić posle promašenog slobodnog bacanja Luke Mitrovića pogodio za +3 (72:69) za Crvenu zvezdu.

Trener Partizana Duško Vujošević je pozvao tajm-aut na kojem je nacrtao akciju za šut za tri poena. Lopta je došla u ruke najmlađeg – Vanje Marinkovića koji posle promašaja nije mogao da prežali tu situaciju. Podrška je stigla od najiskusnijeg među crno-belima – Saše Pavlovića.

– Napad je bio nacrtan fenomenalno, bio je otvoren šut, promašili smo ga, ali to ne znači da ga Vanja neće sledeći put pogoditi, kazao je Pavlović u izjavi za Novosti.

Pavlović je takođe dodao da se on i njegovi saigrači uprkos zaostatku od 2:0 neće tek tako predati iako je veliki rival na korak od titule.

– Drugi meč smo odigrali mnogo bolje i angažovanije nego prvi. Na kraju smo izgubili, bilo je nekih grešaka, sitnica, ali ćemo dati sve od sebe da vratimo seriju kući – kaže Pavlović, iz koga je, kao i većinu aktera, izbijala nervoza, doduše manja nego na startu srije. – Postoji tenzija. Svima nam je stalo, znamo da smo šampioni toliki niz godina i teško je predati se i dati nekome da nam to uzme.

0
0

5 Komentara

  1. Besmisleno je brinuti o „zdravlju“ kluba koji je „mrtav“-kkcz !!! Dr. Coki-vlasnik privatnog azila za umobolne(ili upravnik kk „sanatorijum“) je ovladao „tehnikom“ prelaska iz jednog „tela“ u drugo..dok vase duse lutaju beztezinskim prostorom..!!! .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter