5
Košarka

FOTO: STARSPORT

VUJOŠEVIĆ: Ni ja ne razgovaram sa pomoćnim osobljem, a Đilas je baš to

Objavljeno: 11.06.15 u 21:17

Trener Partizana Duško Vujošević nazvao je danas predsednika Košarkaškog saveza Srbije Dragana Đilasa „pomoćnim osobljem“ i naglasio da nije hteo da razgovara sa prvim čovekom saveza, već da je komentarisao trenutnu situaciju u kojoj se sport nalazi.

– Ja nisam hteo da komuniciram sa njim, već sam komentarisao dešavanja oko lige. A kada bih hteo da komuniciram, to ne bi bilo s njim, jer ni ja ne razgovaram sa pomoćnim osobljem, a on jeste pomoćno osoblje u Savezu, rekao je Vujošević agenciji Beta.

Trener Partizana komentarisao je današnje saopštenje Đilasa, koje je, opet, usledilo posle Vujoševićeve konferencije za novinare, na kojoj je šef stručnog štaba crno-belih komentarisao sukob ABA lige i FIBA, kao i mogući razvoj događaja. On je tada pomenuo Đilasa, rekavši da predsednik KSS želi jako domaće takmičenje jer bi tako „ostao upamćen kao veliki predsednik“.

Đilas je nešto kasnije izdao saopštenje u devet tačaka, u kojima je odgovarao na Vujoševićeve komentare, iako je u prvoj od tačaka naveo:

– Kao predsednik KSS komuniciram isključivo sa predsednicima klubova, a ne sa trenerima i pomoćnim osobljem.

0
0

5 Komentara

  1. Duleta ne interesuje nacionalni tim Srbije jer je on Crnogorac i nije moralno vezan za nacionalni
    tim Srbije.Duletu je Partizan najvazniji i sve ce uciniti za dobrobit svog voljenog Partizana…

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter