2
Košarka

FOTO:STARSPORT

ĐILAS: Dobićemo opomenu pred isključenje, pretnja je ozbiljna

Objavljeno: 08.06.15 u 16:03

Pretnju FIBA da bi naša seniorska, ali i ostale košarkaške selekcije mogli da budu izbačeni sa svih takmičenja pod okriljem ove organizacije veoma ozbiljno su shvatili u našem Košarkaškom savezu.

Zbog svega toga predsednik KSS Dragan Đilas najavio je hitan sastanak sa predstavnicima naših klubova koji igraju u ABA ligi.

– U utorak ću dobiti pismo iz FIBA kao poslednje upozorenje pred isključenje. Stalno sam govorio da ćemo doći u ovakvu situaciju, a uskoro ću organizovati hitan sastanak sa svim klubovima i odlučićemo šta i kako dalje. Jasno je da je pretnja vrlo ozbiljna i da možemo biti izbačeni sa svih velikih takmičenja. Očekujem da klubovi, u skladu sa dogovorom sa poslednjeg sastanka, donesu odluke koje će otkloniti svaku opasnost od ovakvog scenarija, rekao je Đilas za Blicsport.

Podsećamo da je za sada nezvanično našim klubovima poslednji rok 18. jun da promene svoju odluku u vezi podrške ABA ligi odnosno trebalo bi da je povuku kako se ne bi desilo da zbog toga Srbija propusti predstojeći Eurobasket koji se održava u četiri države (Francuska, Nemačka, Letonija, Hrvatska).

Ista pretnja navodno je upućena i ostalim savezima sa ovih prostora čiji klubovi nastupaju u regionalnom takmičenju.

0
0

2 Komentara

  1. ma treba nas izbaciti dosta je bilo lopina kojima sport nije na prvom mestu nego pljačka klubova i mladih igrača igrajmo sami sa sobom

    0
    0
    Odgovori
  2. razgovore djilas treba da obavi samo sa razbojnikom covicem jer on je razbio nasu ligu i natrali su partizan da igra aba ligu,u zvezdi i kss su mislili da vucic sve probleme moze da rasi ali ni vladin avion ne pomaze

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter