0
Košarka

FOTO: STARSPORT

UZALUDAN TRUD: Italijani bi da preotmu Đorđevića Srbiji

Objavljeno: 07.06.15 u 23:32

Selektor košarkaške reprezentacije Srbije Aleksandar Saša Đorđević u više navrata je isticao da dok ne završi započeto na sadašnjem poslu ne želi ni da razmišlja o ponudama klubova koje stižu na njegovu adresu.

Činjenica da Đorđevića nije zanimala čak ni ponuda aktuelnog prvaka Evrope madridskog Reala, o kojoj je pisala čak i španska štampa, ne ide na ruku čelnicima italijanskog Varezea koji u vrhu svog spiska želja imaju upravo selektora reprezentacije Srbije.

Ukoliko „orlovi“ izbore plasman na Olimpijske igre preko predstojećeg Eurobasketa ili makar obezbede kvalifikacije za najveću sportsku smotru koja se održava nrednog leta u Rio de Žaneiru jasno je da će želja italijanskog kluba biti neostvariva pa tako Varezeu ostaje samo da se nada da bi Srbija mogla da doživi neuspeh na Evropskom prvenstvu.

Međutim, veliko je pitanje da li će Srbija uopšte igrati na Eurobasketu odnosno sve će biti poznato za najviše 10 dana, a evo šta je na tu temu rekao trener Partizana Duško Vujošević.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter