4
Košarka

FOTO:STARSPORT

ŠOK U TURSKOJ: Karšijaka izbacila Fener, ide na Efes i bori se za titulu!

Objavljeno: 06.06.15 u 19:15

Fenerbahče se ovome sigurno nije nadao. Pinar Karšijaka je bila bolja i u četvrtom meču i pobedila sa 82:64 (20:21, 21:19, 16:15, 25:19).

Stimulisani lepim obećanjem iz uprave kluba, plasirali su se u finale turskog plej-ofa i učesnika fajnal-fora Evrolige sa velikim zvezdama u timu ostavili bez mogućnosti da se bori za titulu! Karšijaka će na megdan Efesu Dušana Ivkovića.

Domaći su seriju dobili sa 3:1, a gosti iz Istanbula ni na ovom meču nisu ličili na tim kloji je pružao sjajne partije u Evropi, izuzet F-4, i u domaćem šampionatu. 

Tokom celog meča, krajšika je imala dvocifrenu prednost. Imali su veliku podršku navijača i odolevali su svim pokušajima čete Željka Obradovića da se nekako vrati u meč. Kada god bi bili blizu, domaćin bi sa dve trojke vratio prednost… 

Najefikasniji u pobedničkom timu bio je Dokson sa 24 poena, pratio ga je Stouberi sa 14. U poraženoj ekipi solidni su bili naši reprezentativci,  Nemanja Bjelica je ubacio 14 poena, Bogdan Bogdanović devet…

0
0

4 Komentara

  1. Molim Vas obratite malo paznje kako pisete ove clanke. Mnogo je za jedan ovoliko gresaka. „Tim kLoji“, „krajsika“, onda imena igraca „Dokson“ i „Stouberi“ totalno pogresna itd… Najdobronamernije.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter