0
Košarka

FOTO: kkpartizan.rs

CRNO-BELA PORODICA: Grobari vole svog kapitena! (VIDEO)

Objavljeno: 06.06.15 u 14:27

Kapiten Partizana NIS Dragan Milosavljević družio se sa navijačima ispred zvanične prodavnice kluba u hali Pionir. Tom prilikom potpisivao je autogram karte, a promovisana je i majica sa njegovim likom. 


Verni navijači kluba iz Humske dobili su posebne poruke na autogram-kartama svog kapitena Dragana Milosavljevića i fotografije za uspomenu.

– Stvarno mi je bila čast, da upoznam navijače, mada ih od ranije znam iz ‘Pionira’, jer su najverniji navijači. Drago mi je što imamo takav odnos sa njima, mnogo nam znače – rekao je Milosavljević ispred ‘Pionira’.

On se osvrnuo i na derbi sa Crvenom zvezdom koji je Partizan dobio, ali nedovoljnom razlikom, pa će Zvezda ipak kao prvoplasirana krenuti u plej-of.

– Iako je na neki način nebitna utakmica, ali je važno da dižemo formu i igramo sve bolje. Nažalost, desila se i ta povreda Murića. Teško nam je svima zbog toga, ali nastavljamo dalje čekaju nas plej-of mečevi sa Metalcem, koji je veliko iznenaženje ove sezone, sjajno igraju kao tim i sigurno nas očekuje težak dvoboj – istakao je Dragan Milosavljević.

Popularni ‘Gagi kapiten’ je potpisivao i dresove, majice, karte za utakmice, a neki su imali zanimljivu želju da im se bek crno-belog tima potpiše na telefone.

(youtube / PartizanBC)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter