0
Košarka

SUPERLIGA SRBIJE: Vojvodina dobila Megu za kraj, Konstantin rutinski protiv Tamiša

Objavljeno: 04.06.15 u 21:59

Danas se završava regularni deo sezone u Superligi Srbije, i za četiri tima je završena sezona. U poslednjim duelima Vojvodina je iznenadila i pobedila Mega Leks sa 85:76, dok je Konstantin u Nišu bio bolji od pančevačkog Tamiša rezultatom 89:72.

Ekipa Vojvodine dugo je pretila Mega Leksu ove sezone da im na kraju oduzme četvrto mesto i mesto u ABA ligi, ali je tim Dejana Milojevića ipak kolo pre kraja obezbedio svoju poziciju u plej-ofu Superlige Srbije.

Ipak, ekipa Vojvodine je pokazala da je veoma kvalitetna i u poslednjem kolu u svojoj dvorani u Novom Sadu savladala Mega Leks rezultatom 85:76. Najviše zahvaljujući trećoj deonici u kojoj su izabranici Vladimira Alimpijevića preokrenuli rezultat i ostvarili šestu pobedu u nacionalnom šampionatu.

Najbolji je bio Čampara sa 28 poena, a ispratio ga je Jovan Novak koji je dao 17 poena, te su njih dvojica bili jedini sa dvocifrenim učinkom. Za Mega Leks, Veljković je dao 16, dok su KrstićJaramaz upisali po dva poena manje.

U drugom meču, derbiju začenja, Konstantin je ostvario četvrti trijumf i to nad ‘fenjerašem’ Tamišem iz Pančeva rezultatom 89:72. Utakmica je bila u egalu u prvom poluvremenu, ali su furiozne treća i četvrta deonica Nišlija prelomile meč.

U pobedi Konstantina nad Tamišom najbolji je bio Tasić sa 16 poena, a dvocifreni učinak imali su još Vitković i Đorđević sa 13, kao i Stojačić i Despotović sa 12 poena.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter