0
Košarka

FOTO: anadoluefessk.org

TURSKI PLEJ-OF: Ivković i Krstić ubedljivi protiv Novicinog Trabzona! (VIDEO)

Objavljeno: 29.05.15 u 21:11

Košarkaši Anadolu Efesa poveli su sa 1:0 u polufinalnoj seriji turskog šampionata pobedom nad Trabzonom rezultatom 85:56 (18:12, 23:12, 14:6, 30:16).

Bio je to duel srpskih košarkaša u redovima oba tima, Nenada Krstića sa jedne strane, a sa druge Novice Veličkovića u ekipi Trabzonspora. Posebno je bio zapažen doskorašnji kapiten srpske reprezentacije koji je sa 13 poena bio najefikasniji u svom timu.

Tim Dušana Ivkovića nije imao previše problema da dođe do prednosti u ovoj seriji, pošto ekipa Trabzona nije pokazala gotovo ništa što ju je krasilo u prethodnom delu sezone, pre svega u četvrtfinalu plej-ofa. Tim za koji nastupa Novica Veličković nije bio šuterski raspoložen, pa je ostao samo na 56 postignutih poena.

Istina, stigli su gosti na ‘minus 12’ početkom četvrte deonice, ali to je bilo sve od njih, pošto su onda domaćči igrači zaigrali ponovo kako znaju i umeju, te su rutinski priveli meč kraju. Efes je goste iz Trabzona uspešno lomio pre svega dobrom igrom u odbrani, a tu se posebno isticao bivši krilni centar Partizana Stefon Lazme.

Bivši kapiten reprezentacije Srbije Nenad Krstić bio je baš raspoložen za igru, pošto je postigao 13 poena, dok je Dario Šarić na to dodao još 13 poena. 

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter