0
Košarka

FOTO:STARSPORT

TEJIĆ: Utakmice kao na traci, protiv Konstantina treća za pet dana, ali moramo da se prilagodimo

Objavljeno: 26.05.15 u 18:25

Košarkaši Crvene zvezde Telekom nakon jučerašnje pobede u Pančevu u sredu od 19 sati u dvorani Pionir igraju meč 11. kola Super lige Srbije. Protivnik crveno-belih biće ekipa Konstantina iz Niša. Ulaznice za ovaj meč u prodaji su od utorka na poslvnicama Eventima, a na dan meča karte će moći da se kupe i na biletarnici Pionira od 15 sati. Cene karata su nepromenjene i košatju 300 (trbine), 400 (parter), 600 (plava i bela loža) i 800 dinara (loža).

Zvezda je favorit u duelu sa Konstantinom, ali mladi prvotimac crveno-belih Marko Tejić poziva na oprez:

– Utakmice se smenjuju kao na traci. Duel sa Konstantinom će nam biti treći meč u samo pet dana. Međutim, svemu tome moramo da se prilagodimo jer dobro znamo naš cilj u Super ligi Srbije – kaže Tejić i dodaje:

– Konstantin je prijatno iznenadio dobrim igrama i rezultatima u poslednja dva kola. Savladali su FMP u neizvesnoj završnici i potom su trijumfovali nad Vojvodinom i time dokazali da su u odličnoj formi. Reč je o veoma borbenoj ekipi koja je željna dokazivanja i sigurno će imati mnogo motiva da se u Pioniru prikaže u što boljem svetlu.

Tejić pozvao publiku da dođe u Pionir i vidi još jednu zanimljivu utakmicu:

– Naš zadatak i u ovom meču biće isti kao i u prethodnih 10 kola, a to je da zabeležimo pobedu. Činjenica je da imamo kvalitetniji tim, da nosimo epitet favorita, ali to ćemo moći da dokažemo na parketu samo ukoliko budemo imali ispravan pristup. Od prvog minuta moramo da nametnemo naš prepoznatljiv ritam, da odigramo veoma čvrsto i agresivno u odbrani. Ispunjavanje svih defanzivnih zadataka na najvišem nivou omogućiće nam da igramo raznovrsno i efikasno u napadu. Nadam se da ćemo pružiti još jednu dobru partiju i da ćemo upisati novu pobedu – zaključio je Tejić.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter