0
Košarka

FOTO: twitter.com/SLAMonline

DOSTA MU JE OBAME: Pol Pirs napušta Vašington i prelazi u Kliperse?

Objavljeno: 26.05.15 u 09:40

Kako stoje stvari, iskusni krilni košarkaš i budući „Hall Of Famer“, Pol Pirs, tokom ovog leta možda napusti prestoni grad SAD.

Kao što je poznato, ovaj 37-godišnji košarkaš u svojim rukama drži ugovor na još jednu sezonu sa ekipom Vašington Vizardsa u koju je stigao prošlog leta iz tabora Bruklin Netsa.

Dolazeći u Vašington Pirs je bio oduševljen zbog saradnje sa Džonom Volom, pogotovo nakon kraha kojeg je dožievo u ekipi Bruklin Netsa, skupo plaćenom neuspelom proejktu vlasnika Mihaela Prokorova.

– Obama, Džone Vole, evo me stižem – oduševljeno je poručio tada Pirs.

Međutim, nakon samo jedne sezone u klubu popularna „Istina“ možda već podigne sidro i napusti „Čarobnjake„.

Kako tvrdi Dejvid Olrdidž, insajdter TNT televizije, veliki broj glasina se čuje da će Pol Pirs ovog leta raskinuti ugovor sa Vizardsima kako bi postao slobodan igrač.

Nakon toga krilni košarkaš i šampion iz 2008. godine sa Boston Seltiksima priključio bi se bivšem treneru Doku Riversu u ekipi Los Anđeles Klipersa.

Klipersi su ove sezone doživeli pravi fijasko nakon što su posle vođstva od 3-1 u seriji sa Roketsima ispali iz polufinala Zapadne konferencije.

Dok Rivers ima veliko poverenje u bivšeg franšiznog igrača koji bi mogao da zameni Meta Barnsa u startnoj postavi ili da doprinese klubu kvalitetne minute sa klupe.

– Želja Pola Pirsa je da karijeru završi pored Doka Riversa – kazao je jedan od izvora. Pirs je ove sezone beležio po 14,6 poena uz 4,2 skoka u plej-ofu.

U NBA ligu je stigao još davne 1998. godine kao 10. pik u izboru Boston Seltiksa.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter