0
Košarka

BOGDAN I BJELICA: Real nam je očitao lekciju! (VIDEO)

Objavljeno: 16.05.15 u 08:34

U finalu Evrolige neće biti srpskih reprezentativaca. Najpre je u polufinalu poražen Teodosićev CSKA od Olimpijakosa, a potom i srpska kolonija u Fenerbahčeu.

MVP Evrolige Nemanja Bjelica rekao je da je poraz od Reala (97:87) velika lekcija za turski tim.

– Ovaj završni turnir nam je lekcija. Većina naših igrača je igrala prvi put ovde. Čestitiam Realu, ali ovo je naša lekcija. Žao mi je što se završilo tako kako se završilo i što smo reagovali na taj način. Možemo da budemo ponosni na naš karakter. Ali, razočaran sam jer se nismo prilagodili Realovom stilu igre. Hvala našim navijačima na velikoj podršci. Imamo da odigramo još meč sa CSKA i pokušaćemo da ga dobijemo -rekao je Bjelica. 

Izvor: youtube, Live Sports TV

Zvezda u usponu, drugu godinu uzastopno, Bogdan Bogdanović, smatra da je loša odbrana u drugoj četvrtini prelomila meč.

– Dozvolili smo im previše poena u drugoj četvrtini. Dobili su je sa 35:14. Pustili smo ih da trče kontre i postižu poene na način na koji vole. Pogodili su i nekoliko šuteva u poslednjoj sekundi. Mi smo se borili do kraja, ponosan sam na moje saigrače što nikada ne odustaju – zaključio je Bogdan.

Praktično, jedina svetla tačka Fenera u meču protiv kraljevskog kluba bio je Jan Veseli, najefikasniji igrač sa 17 poena i pregršt atraktivnih zakucavanja.

hotsport.rs       

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter