8
Evroliga

FOTO: STARSPORT

LJUBITELJI KOŠARKE MORAJU DA BIRAJU: Ili finale Evrolige ili večiti derbi?

Objavljeno: 12.05.15 u 19:33

Ljubitelji košarke će u nedelju uveče biti pred velikom dilemom: da li gledati finale Evrolige (20.00, Sport klub) ili večiti derbi (21.00, RTS). Jasno je da su oni tu kolatelarna šteta, ali tako je izgleda moralo...

– Pravo biranja vremenskog intervala pripada domaćinu, ali u ovom slučaju Crvena zvezda Telekom je morala da se rukovodi terminom koji je ponudio Javni servis Srbije za televizijski prenos, koji će preuzimati kanal Arene sport. Drugim rečima, crveno – beli nisu imali izbora. Da nisu prihvatili, imao bih diskreciono pravo da im naredim. Ali, i meni su bile vezane ruke, jer je RTS ponudio samo pomenuti termin – objasnio je direktor domaćeg takmičenja Leon Deleon za Sport.

A Sport klub ima ekskluzivno pravo za prenos Evrolige. Oni koji se odluče da budu u hali propustiti borbu za šampiona kontinenta, oni koji budu kraj malih kanala moći će da vrte kanale…

Šta izabrati?

hotsport.rs       

0
0

8 Komentara

  1. A kod vas jadnih sve posteni.Gde vam je bilo postenje kada se radio sc teleoptik a narod se tukao za hleb,ili posle kada su Ivica i Boki zaseli pa vas filovali parama.Onda je sve bilo posteno,licemeri najgori!!!!

    0
    0
    Odgovori
  2. Musavi cigani uporno komentarisu kosarku a njihov nudjavi klub NE POSTOJI!!!

    Najbolji je ovaj debil sto vice da je CZ ponos postene Srbije a u svim sportovima je vode bivsi ili buduci robijasi

    0
    0
    Odgovori
  3. Glodari će da gledaju derbi (preko TV-a naravno, a kako drugacije ) pošto bojkotuju Evroligu i sledeće godine. ZVEZDA PONOS POŠTENE SRBIJE, NAJVEĆI BREND NA BALKANU I JEDINI KLUB KOJI NIKADA NIJE ISPADAO IZ PRVE LIGE ! ! !

    0
    0
    Odgovori
  4. Cemu toliki bes,ahahahahahahaha,jel zbog cipiripi kupa!!!Kada pobedite onda je Zvezda,kada izgubite onda je FMP.U svakom slucaju taj FMP igra Evroligu a vi ne!!!!Napred crveno-bele limenke,zgazite partizan i dula kradljivca slika!!!

    0
    0
    Odgovori
  5. …će se ponovo igrati kada se odmrzne Crvena Zvezda sa Malog Kalemegdana. Sve ove utakmice koje u međuvremenu igraju Partizan i Crvena Zvezda Telekom iz Stjepana Supanca 15a (FMP kome niko ne može da zabrani kako će da se zove), mogu biti okarakterisane samo kao gradski derbi i ništa više od toga!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter