5
Košarka

FOTO: STARSPORT

IGOR RAKOČEVIĆ: Plan je da pobedimo Amere za koju godinu

Objavljeno: 12.05.15 u 10:04

Potpresednik Košarkaškog saveza Srbije i nekadašnji reprezentativac, Igor Rakočević, izjavio je da je dugoračan plan čelnika u Sezanovoj trijumf nad popularnim „Dream Team-om“, odnosno reprezentacijom SAD.

Kao što je poznato, selekcija „Orlova“ uzela je srebrnu medalju na poslednjem Svetskom prvenstvu u Španiji ubedljivim porazom od selekcije SAD.

Želja Igora Rakočevića jeste da se stvari preokrenu:

– Želimo da što više naših reprezentacija putuje u SAD i odigra što više utakmica sa raznim američkim selekcijama jer nam je bitno da naši igrači osete način igre u Americi. Drugo je kada se igra finale, kao prošle godine na Svetskom prvenstvu, kada naši igrači nemaju previše iskustva sa brzinom, agresivnošću i agilnošću koje poseduju američki igrači – rekao je Rakočević i dodao:

– Dakle, selekcije koje budemo mogli slaćemo u Ameriku, ali dovodimo će ih i ovde. Generalni plan je da se Amerikanci kao najveća sila napadnu kroz nekoliko godina, da dođemo u priliku da ih pobedimo – podvukao je Rakočević, piše Sportski žurnal.

hotsport.rs

0
0

5 Komentara

  1. Ovaj je prolupao!!! Sa kim bre nesreco da napadas Amere? Sa Kalinicem i Stimcem? Mi imamo tri vrhunska igraca Bjelicu,Bogdana i Tea. Sve ostalo je prosecno i boranija!!! Vec na sledece takmicenje mi ni grupu ne cemo da prodjemo. Daj boze da gresim ali to su cinjenice, kosarka nam je sve slabija i slabija.Ranije smo imali Hemofarm,Radnicki,Zvezdu,Partizan je harao Evropom a sada je slovo spalo na fmp. Trebace jos mnogo vremena da prodje pa da zapretim evropskim ekipama a kamoli amerima.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter