0
Evroliga

JAN VESELI NAUČIO LEKCIJU: Samo da se ne desi ono što je Partizanu (VIDEO)

Objavljeno: 11.05.15 u 17:45

Fajnal-for Evrolige igra se od 15. do 17. maja u Madridu, a polufinalne parove ćine CSKA-Olimpijakos, Real Madrid-Fenerbahče. Turski tim je prvi put na F-F, a jenoj od njihovih glavnih uzdanica, Janu Veselom ovo je drugi završni turnir u karijeri.

 

Leteći Čeh je pre pet sezona igra na F-4 u Parizu u dresu Partizana, a sada mu je to pošlo za rukom u dresu Fenera.
– Plasman na Fajnal for je sam po sebi, veliki uspeh, ali ne želimo tu da se zaustavimo. Već sam igrao na tom turniru, bili smo na korak do finala i poraz u toj fazi nam je pao baš teško. Mogli smo da uđemo u finale, ali nismo uspeli da trijumfujemo. Naravno da bi osvajanje Evrolige bilo veliki uspeh. Nadam se da ćemo uspeti da odbradujemo navijače Fenerbahčea koji nam cele sezone pružaju sjajnu podršku – rekao je Veseli za sajt Evrolige.

U takvim utakmicama neophodna je koncentracija sve vreme, a Leteći Čeh se dobro seća da je sa Partizanom igrao produžetke i izgubio od Olimpijakosa, koji je u finalu poražen od Barselone.
– Jedan šut ili jedna greška mogu da vas koštaju pobede. To mi se desilo sa Partizanom pre pet godina. Na mečevima Fajnal-fora morate da budete koncentrisani svih 40 minuta. Jedna izgubljena lopta i sve je gotovo – upozorio je Veseli.

 

Izvor: youtube, MHTSOS1996 Ko bi ovo zaboravio? Izvor: youtube, amazonnac

Kao jednu od najvećih prednosti svog tima Čeh je naveo trenera Željka Obradovića, najtrofejnijeg stručnjaka Evriope. I posle ovoga biće vam jasnije zašto je to tako.

hotsport.rs       

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter