0
Košarka

FOTO: Twitter, twitter.com/SLAMonline

NBA: Di Rouz pogodio ‘buzzer beater’ i srušio Lebrona, Klipersi ‘odrali’ Hjuston (VIDEO)

Objavljeno: 09.05.15 u 08:31

U nastavku takmičenja u NBA plej-ofu noćas su na programu bile dve utakmice polufinalnih serija.

Najpre su na teren Junajted Centra izašli igrači Čikaga i Klivlenda. Gosti su imali peh da je već u prvoj četvrtini Kajri Irving izvrnuo članak.

Ipak, popularni „Ujka Dru“ je ostao na parketu i smogao je snage da odradi meč. Na drugoj strani povredio se Pau Gasol, pa je napadačko breme preuzeo Derik Rouz.

Sjajni Di Rouz je meč završio sa 30 poena i 7 asistencija, istina sa lošim procentima šuta iz igre pošto je gađao tek 10-26, ali je pogodio kada je najviše trebalo: pri nerešenom rezultatu sa zvukom sirene za kraj meča.

Ekipa Los Anđeles Klipersa nastavila je da dominira u seriji sa Hjustonom. Nakon što su izbacili aktuelne šampione, Kris Pol, Blejk Grifin i drugovi kao da su postali svesni svog kvaliteta.

 Ipak, noćas je u prvi plan izbio Džej Džej Redik koji je terorisao mrežicu Roketsa ubacivši 31 poen.

Sjajni Ostim Rivers eksplodirao je pod palicom oca Doka, noćas je ubacio 25 koševa sa klupe, dok je Blejk Grifin nakon dva vezana tripl dabla noćas upisao „samo“ dabl dabl sa 22 poena i 14 skokova.

Rezultati:

Čikago (2) 99 – 96 (1) Klivlend 
LA Klipers (2) 124 – 99 (1) Hjuston

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter