7
Košarka

FOTO: STARSPORT

LAKŠE SE DIŠE: Partizan uplatio kaznu, igra protiv FMP-a!

Objavljeno: 04.05.15 u 17:39
Svi kojima je crno-bela boja pri srcu mogu da odahnu. Košarkaški klub Partizan je uplatio kaznu, koja u celosti iznosi 1.503.500 dinara, što znači da će igrati meč trećeg kola KLS, saznaje Sportska centrala.

Podsetimo, Partizan je bio pod suspenzijom i bilo je neizvesno hoće li uplatiti novac i zaigrati u sredu, jer ga je Košarkaška liga Srbije kaznila zbog incidenata na prošlogodišnjim mečevima finala plej-ofa sa Crvenom zvezdom.

Crno-beli su danas popodne uplatili novac, tako da je suspenzija automatski skinuta. Šampion Srbije će moći da igra narednu utakmicu domaćeg šampionata sa ekipom FMP. Utakmica u sredu, 6. maja u dvorani u Železniku od 18.00h.

hotsport.rs       

0
0

7 Komentara

  1. Dali neko zna da mi kaze koliko je kaznjen KK FMP-C.Zvezda za kradju i unistavanje pehara koji Partizanu ni do danas nije urucen? Dali to znaci da su neki klubovi u Srbiji za koje navijaju funkcioneri nedodirljivi i damoguraditi sta hoce? Dali je lepo da se taj isti “ propali “ klub finansira novcem iz dobacija poplavljenim podrucjima kao i novcem namenjenim deci sa Kosova? Ovo je stvarno Dno Dna sto se radi sa SrBskim sportom !Gospoda Covic, Vucic i ostali ako zele da finansiraju neki klub, to mogu samo svojim licnim novcem a ne Narodnim i Drzavnim !!!

    0
    0
    Odgovori
  2. Wessa76, pare namenjene za pooc Kosovu i deci sa Kosova zavrsavaju u KK.Zvezda i fudbalskom klubu preko Covica i ostalih olosa! Nije mi jasno sto se vi navijaci fmp-zvezde plasite sto je Partizan platio dug??? Pitate se odakle im pare, pa Partizan ima takav mentalitet igraca da oni koji su najverniji Parizanu a igraju sirom sveta ili su igrali plate svom klubu racune i novcanu mu pomognu za razliku od vas iz fmp-a !

    0
    0
    Odgovori
  3. ma i da budete 1000 godina prvi pa da zvezda osvoji 1001. titulu a da opet budu vase 1000 tutile vi cete odmah da kukate da se zalite da nemate para i pomoc od drzave itd….. pokrijte se i cutite

    0
    0
    Odgovori
  4. ODAKLE PARE?
    SIGURNO NE OD VUCKA JER SMO MI DRZAVNI A NE PRIVATNI KLUB. ON SPONZORISE MIFIJASE I NJIHOVE MUTNTE. NAMA JE DOVOLJNO DA SE NEKO OD ONIH LEGENDI KOJI SU PRE MESEC DANA IMALI ZURKU U PIONIRU, ODREKNE NEDELJNE PLATE I KOLIKO IH JE MOZDA U PITANJU BUDE I DNEVNA ZARADA: STA DA RADIS,INSTITUCIJA. vuciko,coki,BLIZI VAM SE KRAJ,AJD PA TAKO …

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter