2
Evroliga

OPET: Bivši igrač Partizana ponovo pozitivan!

Objavljeno: 30.04.15 u 18:34

Nikako da nauči lekciju, a ona bi ovoga puta mogla skupo da ga košta… Nekadašnji košarkaš Partizana Džejms Gist ponovo je bio pozitivan na anti doping testu!

 

Kako prenose grkči mediji, krilni igrač Panatinaikosa je „pao“ 4. aprila. Tada je na programu bilo finalne utakmice nacionalnog kupa, protiv Apolona iz Patrasa.  Rezultati drugog uzorka očekuju se uskoro.

PAO i trener Duško Ivanović će na Gista moći da računaju u subotu, u derbiju protiv Olimpijakosa. 

Amerikanac je, baš kao i pre četiri godine, dok je nosio dres Partizana, koristio kanabis. Tada je prema izveštaju akreditovane laboratorije u Austriji bio pozitivan na zabranjenu supstancu „carboxy THC“, koja se u telu obično pronalazi posle korišćenja marihuane.

Svetska košarkaška federacija ga je tada suspendovala na tri meseca. Međutim, ukoliko sada i drugi uzorak bude pozitivan, preti mu mnogo rigoroznija kazna nego pre četiri godine.

hotsport.rs       

 

0
0

2 Komentara

  1. E moj druze…ti si propao totalno.Dok si bio u Partizanu sve ti je bilo na svom mestu a otisao si zbog pisljivih para i eto sad…bacio si se na doping…bruka stvarno.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter