0
Košarka

FOTO: STARSPORT

PARTIZANU NIJE TREBAO: Opet uz Milutinova

Objavljeno: 24.04.15 u 14:08

Za predstojeći NBA draft već se prijavilo nekoliko igrača sa ovih prostora, a sve su prilike da će na njemu biti najviše Srba.

Nedavno je kandidaturu za izbor mladih igrača podneo centar Partizana Nikola Milutinov, a danas mu se priključio i njegopv bivši saigrač iz tima Đoko Šalić koji se u međuvremenu vratio u sarajevske Sparse.

Međutim, prema sajtu Draft ekspres koji se bavi prognozama u vezi mladih igrača koji bi trebalo da stignu u NBA Šalića nema čak ni među 100 najperspektivnijih, dok Milutinov zauzima 37. mesto i mogao bi da bude biran visoko u drugoj rundi drafta.

Pored njih dvojice od srpskih mladih reprzentativaca prijave su još podneli Rade Zagorac iz Mega Leksa, Miroslav Pašaljić iz užičke Slobode, zatim Dušan Kutlešić iz valjevskog Metalca, kao i Nikola Radičević koji igra za špansku Sevilju.

Svi oni imaju pravo da neposredno pred sam draft povuku prijave i sreću okušaju u nekoj narednoj sezoni.

Što se tiče ostalih igrača sa ovih prostora Hrvat Mario Hezonja mogao bi da bude visoko kotiran odnosno prognoza je da će biti biran među prvih 10 igrača.

Draft će biti održan 25. juna u Njujorku.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter