5
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

SLUČAJ MUSLI: Ko manipuliše medijima na štetu Partizana?

Objavljeno: 22.04.15 u 08:44

Srpskim medijima se ovih dana proširila informacija da je Dejan Musli tužio KK Partizan, koji će morati da mu isplati 156.000 evra duga. Iz kluba su poručili da nije stigao nikakav papir i da su takve informacije plasirane od nekog ko manipuliše medijima. 

Musli se po završetku prošle sezone sporazumno rastao sa šampionom Srbije, ali se ove nedelje PONOVO (prvi put u decembru) pojavila vest da je arbitražni sud FIBA naložio Partizanu da plati ukupno 156.000 evra.

– To nije ništa novo i nije tačno da je bilo kakav papir stigao u klub. Mi smo imali problem pre šest meseci što se tiče Muslija, ali smo se dogovorili sa njim. Taj dogovor i dalje važi, ništa se nije promenilo i uopšte nije aktuelna priča. To je namerno pušteno od ljudi koji manipulišu medijima – istakao je Mlađan Šilobad, a prenosi Žurnal. 

hotsport.rs

0
0

5 Komentara

  1. Odgovor ovom penzioneru zasto dozvoljavate BOLESNICIMA Ii uopste objavljujete njihove komentare covek je zaluatao u sport senilnost je jako ozbiljna bolest kako ga nije sramota nije jer je bolestan

    0
    0
    Odgovori
  2. sta mislite …ko manipulise, laze, vara, krade i ono najgore PLJACKA sopstveni narod … onaj ponizeni ,jadan i bedan sa severa K i M ??? bolest koja se zove DULE VUJOSEVIC i KK PARTIZAN traje 20 godina , bolest koju ni najmocniji navijac sa severa nije mogao da mu izleci kupom u kragujevcu ovi plasmanom u evro ligu …NEMA MU LEKA … UMRECE U MUKAMA SA MORFIJUMOM KOJI SE: DULE ZOVE.

    0
    0
    Odgovori
  3. Novinari, istrazite malo …
    Nemojte verovati ni jednoj ni drugoj strani ..
    Pozovite FIBA, posaljite mail, kontaktirajte Muslija, radite svoj posao ..

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter