28
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

NIJE DALO, ALI ‘NABADABA’: Pavlović pesnicom u glavu udario Dženkinsa (VIDEO)

Objavljeno: 19.04.15 u 09:22

Kao što je dobro poznato, ekipa Crvene zvezde pobedila je Partizan u trećoj utakmici polufinalne serije rezultatom ABA lige rezultatom 95:85.

Meč je obilovao tenzijom, a posle utakmice trener Partizana Duškov Vujošević u karakterističnom stilu „opleo“ je po arbitrima meča optuživši ih da su direktno odlučili pobednika sviravši u koristi crveno-belima.

Bure i drame je bilo i na samom terenu uprkos činjenici da je Zvezda vodila tokom većeg dela meča, često i sa „debelom“ dvocifrenom razlikom.

Nervozni igrači Partizana nisu se ni trudili da sakriju emocije, a situacija je postala dramatična kada je superstar Partizana Saša Pavlović doslovno pesnicom u lice opaučio beka Zvezde, Čarlsa Dženkinsa.

Treba napomenuti da je čitav ovaj detalj prošao gotovo neopaženo, ali i da je američki košarkaš Čarls Dženkins odreagovao vrlo dostojanstveno i izbegao sukob sa igračem Partizana koga, sasvim izvesno je, čak kazna zbog svog postupka.

 hotsport.rs

0
0

28 Komentara

  1. Da da ! Vujosevic je los trener ! Nije napravio nijednog igraca! Naravno sve ovo je samo sarkazam . Podigo je Bogdana Bogdanovica joffrey lauvergne Nikolu Pekovica Jana Veselog raduljicu miroslava james gist nenada krstica da ne nabrajam stephona lazmea i olivera lafajeta i mnoge druge najbolje igrace danasnjice !

    0
    0
    Odgovori
  2. Реално гледано није ни Црвена Звезда, није ни ФМП , него је сасвим неки трећи клуб. Црвена Звезда Београд била синоћ боља и заслужено однела други тријумф, срамотно понашање појединаца ,,Црно белих,,

    0
    0
    Odgovori
  3. ne razumem, zašto na silu, na snagu, na kvarnjaka…gde je tu sport??? znam da je ulog veliki, ali zašto preko mrtvih, zasto udarati pesnicama u glavu, ili prstima u oko, zašto namerno?? pa isti hleb jedu, od toga sporta im zavisi i budućnost… gde su tu kodeksi, moral, karakter, zašto svetu stalno pokazujemo da smo smo glupi i primitivni balkanci.. DOKLE?? navijam za zvezdu, ali ne želim titulu dobijenu tučom šakama i nogama, hoću da se sportski porazi protivnik, da se u društvu mogu pohvaliti kvalitetnom, zasluženom i časnom pobedom. dokle srbi na srbe,. poštujem stručnost DV, ali kararter mu je životinjski ..žali se na delegiranje sudija, pa što posle utakmice, kad je znao u petak ko sudi.. stalno dosipa ulje na vatru, traži kavgu ..s ne odmerenim izjavama..što zameram i Čoviću..
    BUDIMO LJUDI, IAKO SMO SRBI..kako ono reče blagopočivši patrijarh PAVLE

    0
    0
    Odgovori
    • Nisi informisan. Odmah sam reagovao na beLOŠevića. Drugo, nisi informican, nije igrala zvezda već FMP. Inače, apsolutno podržavamda pobednik bude najbolji, da svi radimo sportski, da ostavimo pravu sliku svetu o domaćinskoj Srbiji. Ali, teško, prijatelju. Jaku je odmah trebalo isključiti iz serije, a vilijamsa zbog davljenja na najmanje 3. Sumnjam da bi neko pokušao ponovo.

      0
      0
      Odgovori
  4. Ovo samo pokazuje da je sve sto sam rekao istina. Zvezda je igrala grubo i prljavo i imala je energije za to. (Mi nismo imali energije ni za to) Sudije su dozvolile takvu igru (tako da Pavlovic nije dobio ni faul ni tehnicku za ovako nesto). Svestan sam da me ne volie jer ja sam vasa savest koja nije čista.

    0
    0
    Odgovori
  5. Pa stoka klosarska jel to naucio u NBA,sto ga se plase nije mi jasno bre sto ga neko ne polomi bre..jadnik odvratni

    0
    0
    Odgovori
  6. e ko god gubi sudije krive jes 50 licnih podeljeno ali pa pogledajte ko je nama na klupi.a pogledajte limenkama dalo igracina bezbradica a kazeoglu nema mesta.milutinovic povreden pa ti igraj.dule gresi na akojonu dati mu vise prostora nema vise bogdana da zabija 30 koseva.andric a i marikovica isto malo ima na terenu,mali marinkovica je zabijao a sad nesme ni sutnuti loptu.dule i pavlovic najveci krivci uneli nervozu u ekipi.a da ne kažem navijači ko na nekoj predstasvi njih je nadjačala šaka jada na klupi limenki .i zato cilj je unistenje KK PARTIZANA a sami smo krivi koga imamo u upravi i pre toga ,sve osvajali u ovih 13 godina evroliga a nigde para.prodatih igrača nema para,bitno da imaju menadžeri

    0
    0
    Odgovori
    • Ti pricas o Partizanu kao o Barseloni ili nzm. Spusti se na svoj nivo,godinama su unistavali Zvezdu,sad kad vas gazimo odmah kukate,.. Jbg,par godina bez evrolige i mi smo tako,…

      0
      0
      Odgovori
  7. Uvijek bio i bice izrod Crnogorskog naroda,Pavlovic je dno dna! Prvo je drzao za nogu Lazica,onda ga je udario pesnicom zatim i Dzenkinsa pesnicom,to pokazuje koliko prvo postuje partizan pa zatim i protivnicke igrace!

    0
    0
    Odgovori
  8. Драгане, сине, блентав си до п… материне! Па, шта има везе да ли га је промашио или га је погодио у лице песницом? Ради се о кошарци, а не о борилачком спорту!

    0
    0
    Odgovori
  9. Dragane, sram te bilo zbog takvog komentara.Pa na koji nacin ste osvajali prve titule u tom vasem cuvenom nizu?Cenjenom treneru sudjenje ne valja samo kad nije u njegovu korist tj u korist njegove ekipe.Ko zna mozda i ova garnitura sudija dobije batine pa opet osvojite i kazete da ste bolji, sa vama je sve moguce.Ovo sa vase strane odavno nije rivalstvo, vise ni mrznja, ovo je bolest!

    0
    0
    Odgovori
    • U pravu si tu nikako ne može da bude zdravo rivalstvo. Kad jedan klub promeni ime da bi izbegao dugove. Kad se državne pare slivaju u privatni klub, čoveka sa sumnjivim dosijeom. Kad se sponzorima zabranjuje da dodju u Partizan. Kad se za skidanje sakoa izriču veće kazne nego za tuču i železniku prošle godine…A 14 godina smo bili najbolji zato što smo gradili igru i rezultate sistematski, pravili igrače, dovodili mlade igrače, stvarali od njih nesto, prodavali po većoj ceni. Dok je stara zvezda dovodila skupe igrače i trenere, i stvarala dugove. To tvoje razmišljanje je tipično za zvezdaša sa ispranim mozgom od čovića terzića i ostalih vaših legendi.

      0
      0
      Odgovori
  10. Pavlovic i Partizan boga da mole da veceras izgube.Posle skandaloznog ponasanja Pavlovica i izjave G.dina Vujosevica koja podleze policiskoj istrazi tesko da neko moze da zaustavi 5-6.000 navijaca Crvene Zvezde da ih ne lincuju.Razumem ja pritiske i tz.pumpanje adrenalina za sledecu utakmicu ali mislim da su preterali i da moraju da razmisle, zbog svoje bezbednosti.Ipak je to samo sport.

    0
    0
    Odgovori
  11. I ovaj hot sport je plaćenički režimski orijentisan protiv Partizana. Zašto niste pisali posle prve utakmice da Blažić treba da bude kažnjen, kad je namerno povredio oko Milutinovu. Zašto ne pišete da igrači zvezde od prvog derbija ove sezone tuku igrače Partizana, bilo je i težih povreda. Ovde se lepo vidi na snimku da ga Pavlović nije ni udario, promašio ga je. Zato se Dženkins nije ni bunio.

    0
    0
    Odgovori
    • Ti si vjerovatno jadan koliko i Pavlovic. Dodje dijete, objasni NBA “zvjedzi“ (samo ne znam cime je pomenuti zasluzio taj epitet) kako se igra basket, a onda iz ocaja pocne da udara sve po terenu. Zato cemo vas veceras jos vise pregaziti.

      0
      0
      Odgovori
    • Kako se to namerno udara nekog u oko, pogotovo u skoku, objasni nam? pogtovo sto mora da bude otvoren kapak da bi ga stvarno povredio.

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter