20
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

NESPORTSKI: Pavlović pesnicom u Lazićeve mošnice (VIDEO)

Objavljeno: 18.04.15 u 22:23

Košarkaš Partizana Saša Pavlović je sredinom treće deonice meča protiv Crvene zvezde u potpunosti izgubio živce pa je nakon jednog koša, a potom i „dosadne“ odbrane Branka Lazića pesnicom udario igrača crveno-belih na nezgodno mesto.

Sudije su primetile šta se desilo pa je bivša NBA zvezda zaradila nesportsku ličnu grešku, nakon čega je Lazić iskoristio slobodna bacanja, a Zvezda došla do čak 17 poena viška (71:54).

Pogledajte i kako je Pavlović bio u klniču sa Nikolom Kalinićem u prvom poluvremenu.

hotsport.rs

0
0

20 Komentara

  1. lazic je najprljaviji igrac kog sam vido u nasoj ligi…..u svakom duelu pravi faul samo sto ne sviraju uvek ,jer bi jos na poluvemenu bio pod 5 faula….nije ova reakcija pavlovica slucajna, zasluzio je on to!uvek ima ruku na igracu a telom je tek agresivan samo sto to prolazi ovde jer su sudije dno dna.

    0
    0
    Odgovori
  2. Pavlovicu sve ih iznabadaj , igrajte prljavo kao oni jer to je jedini nacin da ih im vratite za sve sto su nam uradili u prvom mecu kad su nam onesposobili 2 igraca.
    Posebno treba vratiti onom blazicu da oseti kako je to kad boli

    0
    0
    Odgovori
  3. Katastrofa! Navijam za Partizan od kako znam za sebe, ali ovakvo ponasanje Pavlovica ne opravdavam, kao ni ono guranje Kalinica, a tek skandiranje posle guranja Kalinica. Kao prvo Kalinic je prvoklasni covek i igrac. Mi kao Grobari moramo da shvatimo da i Zvezda mora nekad da bude bolja, i da to sportski podnesemo, kako navijaci tako i igraci. Zamislite sta bi bilo da je Real bolji od Barse 13 godina, da li bi to imalo istu draz dok se gleda? Sad pljujete Kalinica, Marjanovica itd, a sutra ih dizete u nebesa kad pobedimo neku reprezentaciju. I pored toga sto nas boje dele SRBI SMO I PRAVOSLAVNA BRACA! Nadam se da ce sutra na utakmici da bude vise poena nego licnih gresaka…

    0
    0
    Odgovori
  4. Ovakav postupak zaslužuje iskljucenje. Ako to nije video sudija videle su kamere pa postoji savez koji može da sankcioniše ovakvog nazovi sportistu.

    0
    0
    Odgovori
  5. Кажу ударио га у муда, па тај нема муда, то је девојчица, чим му је тако брзо прошло, да има муда заболело би га нешто ваљда -.-„

    0
    0
    Odgovori
  6. Мислио сам да је Павловић спортиста са завидним НБА искуством и високом спортском културом. Слина. Она зелена, растегљива.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter