0
Košarka

NBA: Pobede Bostona i Bruklina (VIDEO)

Objavljeno: 15.04.15 u 09:37

Pretposlednjeg dana takmičenja u najkvalitetnijoj košarkaškoj ligi na svetu noćas je na programu bilo samo tri utakmice.

Ekipe Bostona i Indijane, koje su se sa Bruklin Netsima borile za plasman u doigravannje, upisale su trijumfe. Na taj način Seltiksi su obezbedili vizu za plej-of, dok će se sutra Pejsersi i Netsi boriti za poslednju kartu za doigravanje.

Košarkaši Bostona u više nego zanimljivom meču pobedili su Toronto. Sjajni Evan Tarner predvodio je svoj tim sa 14 poena i 9 asistencija. Pobedu Seltiksima je doneo Džej Krauder dugom dvojkom na 0,8 sekundi pre kraja meča.

 Iako je meč Seltiksa doneo dosta drame, dupla doza zabave viđena je na meču između Pejsersa i Vizardsa na kojem su odigrana čak dva produžetka.

Si Džej Majls je ubacio 25 poena za pobednički tim, dok je Džordž Hil doneo 24. Na drugoj strani, Džon Vol je imao 16 poena i 11 asistencija, ali je to bilo premalo. 

Košarkaši LA Klipersa pobedili su Finiks Sanse. Zablistao je Blejk Grifin sa 20 poena, 8 skokova i 5 asistencija, dok je Kris Pol stao na 22 koša i 6 asistencija.

Rezultati:

Finiks – LA Klipers 101:112
Indijana – Vašington 99:95 (dva produžetka)
Boston – Toronto 95:93

NBA Tabela

 

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter