8
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

ADMIRAL: Zvezdo, uzmi im sve!

Objavljeno: 13.04.15 u 21:45

Demarkus Nelson je prošlog četvrtka gostovao u Beogradu gde je sa Panatinaikosom igrao protiv svog bivšeg kluba Crvene zvezde.

Amerikanac je iskoristio vreme posle meča u Evroligi da prognozira polufinalni dvoboj crveno-belih sa Partizanom u ABA ligi.

– Zvezda ima mlad tim, ali svi su borci, ima dobre šutere, Bobi Marjanović igra odlično. Sve što treba da urade u mečevima sa Partizanom jeste da se opuste. Verujem da će osvojiti i ABA ligu i domaći šampionat – istakao je Demarkus Nelson.

hotsport.rs

0
0

8 Komentara

  1. Uzece zvezda sve pa i ako izgubi uletece kapitan zvezde kad Coki i premijer okrenu glavu u stranu se gleda i navijacima odnese pehar.hahahah beda iz zeleznika nista ne osvaja niko je ne zna pa po necemu da je poznaju kad odu u EL.

    0
    0
    Odgovori
  2. ova coviceva zvezda iz zeleznika , pre utakmica koje u BG-evropi dobi … podeli trenerima i igracima slike-dresove … koji neku vezu sa zamrznutom pa uspavanom kkcz i ovom iz zeleznika imaju … da bi do neke pobede dosli . nelsone odigro si utakmicu zivota , SRAMOTA ( lopte poklanjas )…za ovo sada u pioniru . nelsone sto ti dok u beogradskom predgradju igrase…trofeje kk partizanu NE uzie ?! nije iskljuceno da i ovi sad prodju kao ti … mada je sad covic sve radnje preduzeo od : sudija-sudjenja, delegata , … organizatora ABA lige , medije, do navijaca … biji se 300-500 GROBARA . verovatno ocekuje pomoc ljudi iz NEMANJINE ulice kad kk partizan bude domacin : da mu obezbede i puste njegove pantere, pancere ili one delije koje placa i prevari da svoje privatne interese ostvari … covicu, ako jos malo … nece ti nista pomoci .

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter