0
Košarka

FOTO:STARSPORT

POJAVIO SE SNIMAK HAPŠENJA: Antić još i dobro prošao, evo kako su policajci prebili njegovog saigrača(VIDEO)

Objavljeno: 10.04.15 u 12:27

Košarkaši Atlante Pero Antić i Tabo Sefološa uhapšeni su pre dva dana ispred jedne diskoteke u Njujorku, iz zatvora su izašli plaćanjem debele kaucije, a sada se pojavio snimak brutalnog privođenja ove dvojice košarkaša, pogotovo kada je u pitanju Švajcarac.

U toj noći u istoj diskoteci nožem je izboden njihov kolega iz najjače lige na svetu, Kris Kouplend, igrač Indijane. Tu su se zatekli Antić i Sefološa koji su, navodno, ometali policiju u rađenju uviđaja, pa su i oni privedeni, a sada se pojavio snimak tog hapšenja.

Antić je i dobro prošao, pošto je mirno sačekao da mu policija stavi lisice na ruke, dok je Tabo Sefološa brutalno prebijen i na ulici, ali i kasnije u policijskoj stanici, pa je iz nje izašao sa polomljenom potkolenicom i blago iskidanim ligamentima kolena. Zbog tih povreda moraće na operaciju i za njega je sezona završena!

Obojica su potpisala standardno saopštenje u kome su sec izvinila, ali i poručila da su nevini i da će to dokazati na sudu, što je ponovio i njihov advokat.

hotsport.rs       

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter