4
AdmiralBet ABA Liga

KECMAN UOČI POLUFINALA PLEJ-OFA: Najveća prednost Partizana u odnosu na Zvezdu je ?

Objavljeno: 10.04.15 u 16:15

As Partizana i strelac antologijske trojke iz Zagreba, Dušan Kecman, baš kao i sportska javnost jedva čeka početak polufinalne serije u ABA ligi i duele Crvene zvezde i Partizana.

Kecman smatra da domaći teren ne mora da bude presudan, podseća na prvu sezonu u kojoj je Partizan osvojio regionalno takmičenje (2006/07), da će prednost imati ekipa koja se bude brže oporavljala posle mečeva i da prva utakmica dosta znači.

Kao jednu od prednosti crno-belih Kecman vidi u treneru Dušku Vujoševiću.
Dule Vujošević sigurno zna kako da spremi ekipu i da je pritom psihološki rastereti, ali da istovremeno momci budu maksimalno motivisani. On ima mnogo takvih utakmica iza sebe, tako da je to, bez sumnje, prednost na strani Partizana – rekao je Kecman za Mozartsport.

Partizan u plej-of ulazi i sa novim plejmejkerom Džošom Akojonom. Od njega i od trija Saša Pavlović – Dragan Milosavljević – Milan Mačvan se najviše očekuje.

– Nisam mnogo gledao Akojona, samo na meču protiv Buducnosti i ne mogu da procenjujem na osnovu toga. Sigurno da može da pomogne i za ovaj kratak period je shvatio svoju ulogu i kakva je koncepcija igre Partizana. Sa druge strane, pomenuti trio je osnova ekipe, ti momci preuzimaju najveću odgovornost i znaju da igraju ovakve utakmice. Mogu da pomognu mladim igračima kojima će ovo biti prvo takvo iskustvo – zaključio je Kecman.

Polufinalna serija između Crvene zvezde i Partizana počinje u utorak, 14. aprila, u 21 sat.

Evo kako izgledaju večiti na skeneru…

hotsport.rs       

0
0

4 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter