0
Košarka

OGLASIO SE PERO ANTIĆ: Osporiću sve optužbe!

Objavljeno: 09.04.15 u 18:07

 Bivši košarkaš Crvene zvezde koji je juče uhapšen zajedno sa saigračem Tabom Sefološom oglasio se povodom nemilog događaja koji je uzdrmao ne samo američki, već i evropski kontinent.

 Antić i Sefološa su izdali zajedničko saopštenje u kojem kažu da nisu tačne optužbe i da će ih sve osporiti, kao i da će morati da sačekaju nastavak istrage kako bi o ovom slučaju rekli nešto više.

– Kao članovi Atlante, imamo obavezu da se ponašamo u skladu sa standardima i da naše uloge profesionalaca shvatamo veoma ozbiljno. Osporićemo optužbe i iznećemo činjenice koje odgovaraju situaciji kada za to dođe vreme. Izvinjavamo se porodicama, saigračima, i Atlanti zbog negativne pažnje koju je ceo incident privukao. Nemamo mogućnost da komentarišemo ništa više dok traje istraga – naveli su Antić i Sefološa.

Policija tvrdi da su ih dvojica igrača ometala u istrazi na licu mesta ispred diskoteke u Njujorku, kada su izbodeni košarkaš Indijane Kris Kouplend i njegova starija rođaka. Navodno policajci su čak šest puta rekli košarkašima Atlante da napuste mesto gde se vršio uviđaj, što oni nisu učinili.

Kada sam pokušao da mu stavim lisice, opirao se, izvijao je telo i ruke otežavajući mi, zbog čega su čak četvorica policajaca morala da mi pomognu“, naveo je policajac Džon Pol Đankona.

Antić i Sefološa su pušteni uz kauciju, ali im suđenje tek sledi.

hotsport.rs       

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter