0
Košarka

SRBI CARUJU TURSKOM: Bogdanović i Bjelica odlični u pobedi Željkove kaznene ekspedicije, Veseli ponovo leteo! (VIDEO)

Objavljeno: 29.03.15 u 16:52

Fenerbahče je u 24. kolu turskog prvenstva savladao Ušak za 89:75 i tako upisao desetu pobedu za redom na domaćem parketu.

Ponovo su Srbi bili ti koji su pogurali Fener do još jedne pobede, kojom su zadržali prvo mesto na tabeli sa skorom 19-5. Velika budućnost srpske košarke Bogdan Bogdanović i Nemanja Bjelica svoj doprinos dali su kako kroz statistiku, tako i kroz način igre koji se često ne može videti kroz prizmu brojki i tabela.

Bogdan je postigao 15 poena i bio najefikasniji u pobedničkom taboru, a za tri poena je šutirao 3/4. Nemanja Bjelica je imao 10 poena, šest uhvaćenih lopti i tri asistencije.

Još jedan bivši igrač Partizana takođe je bio zapažen u timu Željka Obradovića, Jan Veseli je i na ovom meču pokazao fizičke predispozicijie zbog kojih je jedan od najdominantnijih centara ne samo u Turskoj, već i u Evroligi.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter