9
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

PREDINFARKTNO STANJE: Pavlovićev instagram bombardovan komentarima, navijači u panici (FOTO)

Objavljeno: 20.03.15 u 09:25

Saša Pavlović dva puta je dolazio u svoj voljeni klub, kako bi mu pomogao u teškoj situaciji. Navijači su organizovali akcije kako bi ga dozvali da se vrati, pisali transparente, snimali mu pesme… Kolika je ta ljubav prema samo jednom igraču najbolje pokazuju reakcije navijača Partizana na društvenim mrežama po objavljivanju vesti da će Baranin otići iz kluba.

HotSport je jedan od prvih portala koji je u toku noći preneo vest da postoji verovatnoća da će Saša Pavlović napustiti Partizan usled nesuglasica sa trenerom Duškom Vujoševićem. Nastala je panika na društvenim mrežama među crno-belim pristalicama koji ne mogu da poveruju u ovu mogućnost.

Komentari su raznoliki, ali je poenta unikatna. Navijači ne žele da ih njihov ljubimac napusti.

unnamed

Čekaju se reakcije samog Pavlovića i čelnika kluba, a za 13 časova zakazana je konferencija za novinare u hali Pionir gde će sigurno biti reči o ovom slučaju…

hotsport.rs       

0
0

9 Komentara

  1. napred f.m.p vi ste najaci,vi ste klub bez tradicije ,svaka vestacka tvorevina nije prosla tako da nece ni vasa,odigrali ste par utakmica u euro ligi i ponasate se kao da ste kraljevski klub,niza ste rasa,ovakav pokusaj ste imali 1997 pa ste popusili a popusicete ga opet,evropski projekat,samo vam fali zmago,nesa kesa itd. i tegeltija koji vas dize svake godine i proglasava favoritima za osvajanje ,svake godine slusam isto sranje ali na kraju se vidi ko je ko.

    0
    0
    Odgovori
  2. Sandra partizan je bila na jutarnjem treningu,na razrešavanju muka Duleta V.
    A zato je Pavlović izostao sa treninga.

    0
    0
    Odgovori
    • Хах е несретниче исфрустрирани убоги па педесет степеница смо изнад вас кукала вам мајка !!!!! Не биб волио да оде ова пецарошка будала па да вас газимо кад треба и да не буде није играо овај нике ограо онај !!!! Неко играо итакмицу сезоне са Макабијем Барсом неко Задар и Будућност !!!!! Ал тако ће бити и наредних година мер смо ОЗБИЉАН КЛУБ А ВИ СТЕ ОБОЧАН РАСПАЛИ ЦИРКУС И ИЗРУГА СРБИЈЕ !!!!

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter