1
Košarka

FOTO: STARSPORT

OBJAŠNJENJE U JEDNOJ REČENICI: Evo zbog čega je Pavlović udaljen sa treninga

Objavljeno: 20.03.15 u 20:04

Na današnjoj konferenciji za medije u dvorani Pionir, koja je bila posećena kao nijedna pre nje, trener KK Partizan Duško Vujošević nije konkretno otkrio o čemu se radi u vezi sa informacijom da postoji mogućnost da ekipu napusti Aleksandar Pavlović.

Po košarkaškim kuloarima su kružile razne verzije priče, od toga da je iskusni košarkaš odbio da dođe na jutarnji trening, zatim da je odstranjen sa treninga zbog lošeg odnosa, pa čak se išlo dotle da je Pavlović navodno nezadovoljan time što je novopridošli plejmejker Džoš Akojon dobio garancije da će biti redovno isplaćivan što nije slučaj sa ostalim igračima.

Međutim, istina je sledeće, makar tako tvrde u Humskoj:

– Aleksandar Pavlović nije napustio klub, kao što su pojedini mediji predstavili. Bio je udaljen sa treninga ne zbog lošeg rada i odnosa, već zbog nesporazuma u komunikaciji, piše na zvaničnom sajtu KK Partizan.

Priča je za sada završena na ovome, a da li će Pavlović u nedelju na meču protiv Budućnosti biti deo crno-belog tima to se još uvek ne zna.

Tokom jutra pojavio se i demanti od strane Dejvida Pika koji je lansirao celu priču, a navijači Partizana su još tokom noći pisali apele na sve strane pa između ostalog i na Pavlovićevom Instagramu.

hotsport.rs

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter