1
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

LUKAJIĆ: Delije, podržite nas u Bosni i Hercegovini

Objavljeno: 16.03.15 u 10:45

Trener Igokee Željko Lukajić apelovao je na navijače Crvene zvezde iz Republike Srpske da podrže njegov tim u šampionatu BiH.

Kao što je dobro poznato, crveno-beli su u fantastičnoj atmosferi u nedelju pobedila Igokeu u gostima rezultatom 85:80 u 25. kolu ABA lige.

Iako je domaćin prodavao ulaznice po tri puta većoj ceni, u hali nije bilo mesta ni za čep. Lukajić je od popularnih Delija tražio podršku u šampionatu BIH.

– Treba realno postaviti stvari. Zvezda ima samo dva poraza, igra TOP 16 evrolige, i koja ima odličan roster. Mi smo odigrali jednu ravnopravnu utakmicu s njima. U koš prednosti se odlučivalo do zadnje minute. Kraj je odlučila dužina klupe, naročito nama na visokoj poziciji. Odigrali smo jednu otvorenu utakmicu i uspjeli smo smanjiti dominaciju Zvezde pod košem. Možda nas je pred kraj stigao umor i pritisak, i sve ostalo da smo malo sporije ulazili u neke kretnje – kaže Lukajić i dodaje:

– Ali mi je jako drago da je bila prava sportska i košarkaška predstava kakva i treba da bude, pod jakom tenzijom i neizvjesna do samog kraja kako samo to u košarci može da bude. Navijači koji su podržali svoj klub Crvenu zvezdu, a koji su iz našeg okruženja, mogli su da vide da i mi imamo kvalitet i da i mi radimo. Voleo bih da dođu nas podrže u BiH prvenstvu, da budemo šampioni i da opet mogu da gledaju utakmice blizu svoje kuće, jer ako gledamo lokalpatriotski mi smo njihovi kao što su i oni naši dragi gosti. Nama ostaje to još jedno kolo, a mi ćemo ga odigrati sa ovom energijom, a vidi se da je Igokea ima i to mi je najvažnije da jedno zajedništvo u ekipi pokazuje rezultat – rekao je Lukajić.

Hoće li se Delije odazvati pozivu trenera kluba koji je tradicionalno blizak Partizanu, preostaje da se vidi. 

 hotsport.rs

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter