1
Košarka

FOTO: STARSPORT

PRAVE VREDNOSTI: Ovo su idoli današnjih klinaca (FOTO)

Objavljeno: 12.03.15 u 17:45

Na sreću Grobara, ‘Pionir’ je uvek pun dece koja trčkaraju pored terena i čekaju poluvreme ne bi li utrčali na teren i šutirali na koš. Sve to u skladu je sa stihovima navijačke pesme ‘Naše snage jačaju svakim novim danom…’, a baš je Košarkaški klub Partizan taj koji u poslednjih deceniju, dve privlači dosta novih navijača, zahvaljujući rezultatima i radu. 

Videli smo ko se sve od asova odazvao akciji ‘Grobari za nas’, mnogi su zbog poslovnih obaveza bili sprečeni. Da su mogli, sigurno bi u Pioniru bili i Bogdan Bogdanović i Leo Vesterman. Doduše, na neki način i jesu, jer su idoli klincima koji dolaze, kao i nekada, a i dan danas, Đorđević, Divac, Danilović, Kecman i ostali…

Leo

 

Deca se na vreme uče pravim vrednostima. Ko su i kakvi ljudi i igrači Leo i Bogdan, ne treba trošiti reči. Ljubav prema Partizanu ne zna za granice, pokazao je to Leo i sinoć ovim tvitom, baš kao i Žofri Lovernj svojim zapažanjem.

hotsport.rs       

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter