1
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

PREDSEDNIK KSS-a: Da ne budemo kolateralna šteta…

Objavljeno: 11.03.15 u 10:06

Dragan Đilas ističe da moramo biti pametni i mudri u povlačenju odluka vezanih za najnovija dešavanja oko poništavanja ABA lige od strane FIBA inače bismo mogli da postanemo kolateralna šteta.

Bord FIBA je na sastanku u MInhenu doneo odluku o nepriznavanju regionalne jadranske lige, a iako su sa raznih strana posle toga stizali demanti o toj informaciji, FIBA je već sutradan potvrdila te tvrdnje i najavila da od 1. maja ABA liga neće biti priznata.

Košarkaški savez Srbije zato je obratio svim rukovodiocima klubova u našoj zemlji, ili barem onima koji pretenduju za ovo takmičenje, da budu oprezni i mudri pri donošenju odluka i davanju izjava u vezi ovog slučaja.

– Ne smemo da dođemo u poziciju da budemo kolateralna šteta, ali moramo da budemo mudri i sačekamo kako će se situacija razvijati u bliskoj budućnosti. Svestan sam da FIBA raspolaže dovoljnim brojem mehanizama da izvrši različite vidove pritisaka na nacionalne federacije – izjavio je Dragan Đilas, predsednik KKS-a, a prenose ‘Novosti’.

hotsport.rs

0
0

1 Komentara

  1. Pa kada nam je predsednik ovakva košarkaška veličina sa autoritetom u FIBA, nije ni čudo što nam je „kolateralna šteta“ realna opcija…

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter