2
Košarka

NEPROCENLJIVO: Legende Partizana rame uz rame u ‘Pioniru’ (FOTO)

Objavljeno: 11.03.15 u 19:51

U Pioniru je u toku revijalni meč asova Partizana koji su organizovali Grobari, kako bi prikupili finansijaska sredstva i pomogli klubu. 

Asovi su na terenu i oko njega, ima ih još mnogo širom Evrope i sveta koji nisu bili u mogućnosti da prisustvuju ovom spektaklu. Partizan tokom svoje duge i trofejne tradicije ima toliko asova da može da napravi čitav turnir, ali i ovakav revijalan meč je pun pogodak.

A videti Aleksandra Đorđevića i Predraga Danilovića jednog pored drugog, rame uz rame, kao nekada u crno-belom timu i reprezentaciji je neprocenljivo.

legende
Foto: Facebook/kkpartizan-nis

Crni i beli tim, Grobari, svi zajedno za Partizan… Kako kažu stihovi pesme ‘Ljubav prema klubu ne može da prestane…

hotsport.rs       

 

0
0

2 Komentara

  1. Dobronamjerna sugestija redakciji: Znam da navodno moze i jedno i drugo, ali ipak stavite u naslov neproceNJIVO, ljepše je

    0
    0
    Odgovori
  2. Nagradno pitanje za novinare Srbije. Koji klub na celom svetu ima ovoliki broj košarkaških legendi?? Ni u NBA nijedana. O navijačima suvišno i govoriti. Iako sedimo bez prenosa jer srbske tv kuće nema, i ne gledamo čelzi psž, o ovom revijalnom meču će se pričati preko bare.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter