0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

GROBARI ZA NAS: Đorđević rešetao, ovacije Paspalju i Daniloviću, pobeda crnog tima (FOTOGALERIJA)

Objavljeno: 11.03.15 u 21:50

U prepunoj hali Pionir, pred više od sedam hiljada navijača, u akciji „Grobari za nas“ crni tim je NBA rezultatom 114:111 savladao beli tim.

„Grobari“ su po ko zna koji put pokazali i dokazali kako se voli klub. Akciji pomoći KK Partizan odazvalo se više od sedam hiljada ljudi, a čini se da bi i Kombank arena bila mala da primi sve one koji su želeli da ponovo na delu vide legende crno-bele familije poput Aleksandra Đorđevića, Predraga Danilovića, Žarka Paspalja, Dejana Tomaševića, Vlade Šćepamovića, Gorana Grbovića, Veselina Petrovića i drugih.

I na tribinama „hrama košarke“ našle su se brojne zvezde Partizana, što iz košarke, što iz fudbala i drugih sportova. Svi oni, sem uprave FK Partizan, dočekani su gromoglasnim aplauzom vernih Grobara. Program u hali Pionir upotpunile su i mnoge muzičke zvezde kojima je crno-bela boja krvi.

Što se same utakmice tiče bio je to spektakl. Nešto poput „ol-star“ meča. Čak je i rezultat bio NBA 114:11 u korist crnog tima. Pobedničku ekipu su činili Boris Dalo, Vule Avdalović, Aleksandar Pavlović, Dragan Milosavljević, Veselin Petrović, Dušan Kecman, Andreja Milutinović, Dejan Milojević, Aleksandar Čubrilo, Milan Mačvan, Božo Đumić, Miloš Glišić, Petar Aranitović, Miroslav Radošević i Aleksandar Đorđević. U belom timu su igrali Milenko Tepić, Nebojša Zorkić, Mihajlo Andrić, Edo Murić, Petar Božić, Vlado Šćepanović, Vanja Marinković, Nenad Čanak, Goran Grbović, Nemanja Bezbradica, Nikola Milutinov, Janis Kuzeloglu, Vladimir Dragutinović, Dejan Tomašević i debitant u dresu Partizana Džoš Akojon.

Zvezda večeri bio je selektor Srbije i legenda Partizana Aleksandar Đorđević koji je i pored godina i viška kilograma pokazao da nije zaboravio da „cepa mrežicu“. Sale nacionale je uz Sašu Pavlovića i Dragana Milosavljevića bio najzaslužniji za trijumf crne ekipe. Naime, oni su napravili seriju od šest vezanih trojki i tako pomogli svom timu da trijumfuje.

Program u hali Pionir su zatvorili reperi MVP i Gru, kao i grupa JNA koja je otpevala navijačku pesmu „Dobro pamtim sve“. A mi verujemo da će Grobari zauvek pamtiti ovu prekrasnu crno-belu noć.

hotsport.rs    

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter