0
AdmiralBet ABA Liga

Foto: Facebook

AKOJON – PRAVI ČOVEK NA PRAVOM MESTU: Raduljica mi je satima pričao o Partizanu!

Objavljeno: 07.03.15 u 23:34

Pravi čovek, na pravom mestu. Američki plejmejker Džoš Akojon je po dolasku u Beograd istakao da je došao u Partizan da pobeđuje i da vrati klub u Evroligu naredne sezone! 

Još nije dovoljno upoznat sa snagom rivala crno-belih u ABA ligi, ali se informisao o Partizanu i Srbiji. U to šta sve treba da zna uputio ga je centar srpske reprezentacije i nekadašnji igrač crno-belih Miroslav Raduljica, koji je takođe kao i Akojon igrao u Kini.

– Razgovarali smo dugo, nekoliko sati. Pričao mi je o Srbiji i svemu što me ovde čeka, uverio me je da ću se ovde osećati sjajno. Upoznat sam sa tim da je moj novi klub prošlu sezonu završio na trećem mestu u Jadranskoj ligi, da je Partizan uvek u vrhu, ima velike ambicije, da idem u divan grad, u veliki klub sa sjajnim navijačima. Spreman da se i uživo uverim u sve to – rekao je Akojon za Večernje novosti.

Svestan je da najveća očekivanja od njega imaju navijači.

– Ne, pritisak nije problem. Već sam rekao da želim da pobeđujem sa novim saigračima, da grad i navijače učinimo ponosnim.

U Kini je imao prosek 32 poena po meču, ali je stil igre u toj zemlji potpuno drugačiji s čim je novi plej crno-belih upoznat.

– Svestan sam da neću moći da uzimam dvadeset šuteva po utakmici, da moram da budem efikasan u svakom segmentu i svakom sistemu. Znam i da ću imati sjajnog trenera, da ću sa njim naporno raditi i srećan sam zbog toga – zaključio je Akojon.

Veliki klub, sjajni saigrači, izvanredan trener, najbolji navijači na svetu… Džoše, dobrodošao u Partizan!

hotsport.rs       

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter