9
AdmiralBet ABA Liga

ZVEZDA SPREMA ODGOVOR PARTIZANU: Da li crveno-beli poslednjeg dana dovode pojačanje?

Objavljeno: 05.03.15 u 14:28

Novo pojačanje Partizana Džoš Akojon trebalo bi tokom dana da bude registrovan za utakmice ABA lige, tri preostala kola i plej-of mečeve, a veliko je pitanje da li će još neki klub iskoristiti priliku da izvrši korekcije u svom timu.

Košarkaški kuloari bruje da bi i Crvena zevzda mogla poslednjeg dana da dobije veliko pojačanje, a vest da su dva srpska internacionalca, Zoran Erceg i Vladimir Micov, do danas dala rok Galatasaraju da im budu isplaćena dugovanja ili će poput Aroja napustiti klub samo je pokrenula spekulacije.

Veliki broj navijača Crvene zvezde se nada da bi u smiraj današnjeg dana klub mogao da dovede pojačanje na poziciji krilnog centra u vidu nekadašenjeg igrača FMP-a Zorana Ercega, koji je trenutno jedan od najboljih igrača Evrolige.

Veliko je pitanje koliko je uopšte realno da srpski reprezentativac u nastavku sezone igra za Crvenu zvezdu s obzirom da on u Galatasaraju ima milionski ugovor pa nema sumnje da bi cifra za preostala tri meseca sezone ipak bila prevelika za srpskog vicešampiona.

Iz kluba se naravno ne oglašavaju sve dok dogovor ne bude realizovan (ukoliko se uopšte pregovara) kao što je to i do sada bila praksa kada je u pitanju dolazak novih igrača u Crvenu zvezdu.

Podsećamo da srpski tim večeras od 20.45 sati i Kombank areni dočekuje aktuelnog prvaka Evrope – ekipu Makabija.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

9 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter