0
Košarka

LEPE VESTI: Di Rouz uspešno operisan, povratak na parket već u plej-ofu?

Objavljeno: 27.02.15 u 21:27

Američki mediji javljaju da je najbolji igrač Čikago Bulsa danas uspešno operisan i da je čak odšetao iz bolnice bez ičije pomoći, što su svakako vesti koje raduju sve ljubitelje košarke.

Ove informacije potvrdio je Generalni menadžer Bulsa Gar Forman koji je izjavio da je operatija obavljena rutinski i da je Derik Rouz bez problema šetao samo par sati posle intervencije. Njemu je uklonjen deo pokidanog meniskusa i zbog toga je ovaj oporavak kraći  u odnosu na prethodne operacije. Očekuje se da će pauzirati svega četiri do šest nedelja, što znači da bi mogao da se vrati na teren već na početku plej-ofa.

Sjajni plejmejker se ponovo početkom ove nedelje požalio na bol u kolenu, zbog čega je ponovo morao pod nož zbog meniskusa kolena. Rouzu je ovo treća operacija kolena u poslednje dve godine, što ga je sputavalo da prizuje svoje najbolje partije na koje je navikao ljubitelje NBA liga prethodnih godina.

Rouz je u dosadašnjem delu sezone prosečno beležio 18,4 poena i pet asistencija na 46 utakmice, a Čikago zauzima četvrto mesto u istočnoj konferenciji sa skorom 36-22.

hotsport.rs       

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter